Zaujímal by ma váš názor. Dajú sa povedzme pri zjazde 10-15 km a intenzívnom držaní brzd kotučové brzdy "spáliť". Priateľka ma totiž na biku kotučovky. A ona dole kopcom brzdí stále. Teda stále drží brzdu. Záleží na tom z akého materiálu je doštička? Aké sú najlepšie ?
Ď. za názory a skúsenosti.
Ďakujem za rozvinutie
Ad: Robert
Áno, ale kotúč a základná konštrukcia ostáva. Dokonca trojnápravové busy (s vlekom) už čoraz častejšie mávajú aj zadnú kotúčovú, nie bubnovú. Hydrauliky (ale už so vzduchovým posilovačom) montovali do busov niektoré značky niekedy v 70tych rokoch, dokonca taká RTO LUX už mala vzduchové kotúčovky. OT END
Ďakujem za všetky názory. K tým 10-15 km zjazdom : na Slovensku asi nie, skôr som myslel na Alpy a atp.
Ešte raz Ď.
to by som nikomu nedoporucuval. pri jazde dole kopcom je rozlozenie brzdnej ucinnosti cca taketo: 70% vpredu a 30%vzadu. takze striedat prednu a zadnu je pekna kravina a pri AM.EN zjazde je to nemyslitelne. Najlepsie je brzdit oboma naraz a naucit sa spravne davkovat silu stisku packy. A clovek co dokaze rozpalit brzdy tak ze uz nebrzdia uz musi byt riadny extremista
ale ja to nemyslim ako dole strim kopcom ja to myslim dole takym kopcom akurat to je tak ako po asvalte a tak ....
Na maratonoch som videl solidne zjazdy od borcov co jazdili V-brake uplne v pohode, ked to staci pre nich na pretek - musi to stacit aj pre lubovolneho laika.
Naviac laik si urcite lahsie a lacnejsie sam zoservisuje V-brake ako hydraulicke brzdy.
nikto netvrdi ze nie, len potom ti laici odmietaju ist na vyjazd lebo vies vcera prsalo je mokro a nam by tie brzdy nebrzdili a kamienky by nam drali rafik a neviem ake kecy o nicom. Kto vie brzdit zabrzdi kedy potrebuje a nielen borci co jazdia maratony ale je demagogia tvrdit laikom ze nech ostanu pri Veckach lebo kotuce upecu... Treba ju naucit zasady spravneho brzdenie nech brzdi na comkolvek a vsetci budu spokojni...
Kotucoviek sa netreba bat. Jazdil som V-brejk, mechanicke, lacne hyrauhliky a aj darahsie hydrauliky na vseliakych primeroch kotucov. Ale na kotucovky nedam dopustit.
2 ropa: kto nebrzdi je rychlejsi
EDIT 415 a nie 485
To je ako keby ste porovnávali notebook so stolovým PC bez ohladu na cenu, pritom konfiguráciu a výkon môže mať aj ten notebook vyššiu ako konkrétne PC, ale aj keď je ntb výkonnejší a predbehne hociktoré slabšie PC, nechytí sa na 4 jadro s 2 jadrovou GF a 8GB ram.
čiže záleží hlavne od typu. A myslím si že v kategórii do 20 000 je lepšie mať kvalitné Včka. Keby som kupoval bike za 40 000, tak je jasné že tam už môžem počítať s lepším výkonom a konfortom a nebudem uvažovať nad V.
Keď môžeš mať za rovnaké peniaze lepší bike, len bez lacných kotúčov, uvediem príklad GT avalanche 2.0 za nejakých 19 000sk s výbavou acera/alivio a kotúčmi Tektro auriga alebo Avalanche 1.0 za tú istú cenu ale s lepšou vidlicou, 27 prevodov, Deore a vlastne celkovo lepšou výbavou, len s Včkami. A myslím že medzi lacnými hydrami(auriga) a kvalitnými V(Avid SD5/7) nebude nejaký znateľnejší rozdiel (+ samozrejme konfort-auriga sa blbo odvzdušňujú a prvých 100km riadne nebrzdí -a niektorí vravia že ani potom
Záver: Neodsudzoval by som kotúčové a ani v-čka, všetko záleží na konkrétnom type a jazdcovi a jeho potrebách. (Ak v zime nejazdím, jazdím prevažne po asfalte a poľných cestách a mám nižší rozpočet tak tam samozrejme nebudem pchať disky, a naopak ak jazdím Am/EN a podobne tak asi nebudem používať Včka.
pre zaujímavost kto to este nevidel(aj so zvukom)
http://www.youtube.com/watch?v=wmuM8GgBxIg&feature=PlayList&p=9B18E2AF8B57C213&index=0