chystam sa na kupu noveho bicykla a vyberam z tychto bikov trek 4400,kellys qartz,gary fisher chcel by som vas poprosit o radu ktory z tychto byciklov sa mi
asi najviac oplati.alebo mi napiste este nejaky bike ktory je okolo 15000,-SK a myslite si ze je lepsi ako tie o ktorych som uz pisal DIKY za radu.
Skor ta 4400-ka, uz len kvoli tomu ramu s celozivotnou zarukou a prehadzovacu Deore.Celkovo ma 4400 lepsie komponenty v porovnani s Kellysom,nevidim dovod preco by si sa mal rozhodnut pre Kellys.A vo vidlach velky rozdiel vo funkcnosti tiez nebude, brzdy a kluky tam su rovnake. A este mi nie je jasne ktoreho GFischera chces, tak napis...
pozeral som aj Fischerov, a myslis asi 2004ku rocnik.Ta Judyna je urcite lepsia ako RSTecky ale za to radenie Acera/CO50 ti to nemusi stat.Ale vzdy skor vymenis radenie ako vidlu (myslim po financnej stranke).
A este ta chcem upozornit na GT Avalanche 2.0 Disc - RST Gila SL 100mm, mechaniky Tektro, Truvativ kluky a hlavne "nerozbitny" ram...
Na tvojom mieste by som sa rozhodoval medzi GT a Trekom ale je to na tebe...
Sorry nechcel som zavádzať s GF 2004kou.2005 som videl na dajakom ceskom shope za 14 tacov a to mi do tvojho fin. limitu nepasovalo tak preto. S alivkom a acerou to neni take hrozne, pri treku je sice Deore ale su tam akesi biedne packy takze to deore by ti bolo asi na prd, nezlepsilo by to velmi rychlost radenia ale skor vydrz prehadzovacky.A ked by si sa rozhodol pre Garyho tak od tej Judyni necakaj zazraky, vraj je model TT dost kazovy, ale stale lepsie ako RST...
to som zase ja chcel by som sa este raz poadit nasiel som este jedn slusny bike
author proxi za 17 000 jeho vyhoda je ze ma kotuce,potom sa este rozhodujem medzi
trek 4400 jeho vyhoda je ze ma prehadzovacku deore ale vidlicu rst ako aj proxi
a este je tu jeden bike GF wahoo ten stoji o 1500 menej ako tieto 2 bike ale nevyhoda je radiace packy ef29atd.kazdy bike ma svoje pre a proti a ja neviem ktory je lepsi tak vas chcem poziadat o radu neviem ci je na jazdu do hory lepsie mat lepsiu vidlicu alebo kotucove brzdy at. tak mi teda poradte ktory z tychto bike bude pre mna najlepsi. diky za radu
slavonav napísal/a:
-------------------------------------------------------
> zaujala ma ta celozivotna zaruka ... to sa fakt
> oplati - mozes na nom jazdit do 70
slavonav napísal/a:
kiez by to tak bolo.
k tym brzdam: ja som si tiez kupil z tych lacnejsich bicyklov(13 tacov),mam tam mechaniky Tektro.Ked sa s nimi pohras tak brzdia celkom slusne asi tak ako vecka na tejto cenovej kategorii.Som rad ze mam radsej kotuce ako V ale urcite by som mal radsej lepsiu vidlu.A uz ked chces kotuce tak ja by som radsej isiel do GT-cka na ktore som ti dal odkaz, celkom slusne komponenty za tu cenu a kvalita ramu prinajmensom porovnatelna s Trekom a Authorom, vidla prakticky rovnaka ked nie trocha lepsia. Rozmyslal som preco stoji Author 17000, od GT zza 15000 tam su hadam lepsie len rafiky, sedlovka, riaditka, predstavec nie su nijak vynimocne.
Ked ta niekto inak nepresvedci tak chod do GT Avalanche 2.0 Disc , tie kotucove brzdy su od tych na authorovi lepsie kvoli lahsiemu nastavovaniu dotahovacou skrutkou.
A vidlu aj tak vymenis aj keby si kupil treka s judynou.
tot vse dufam ze som Ta nepoplietol a aspon trochu Ti pomohol.a ked budes nieco chciet smelo sa pytaj.
gengar
ja som tiez uvazoval najprv nad kelly's quartz a GT avalanche 2.0., obe v cene 14 - 15 tis. ale RST vidly ma odradzaju, asi by som sa poobzeral aj po treku a meride
Uz som sa asi rozhodol a myslim si ze kellys salamander bude dobra volba ma aj dobru vybavu a stoji menej ako 4400 trek . Az na tu vidlicu sa mi salamander paci a tu vidlicu si nesko aj tak vimenim . Co myslite?
Prave som ten Salamander videl, ma ho kamarat.Na pocudovanie tie kellysacke rafky drzia,aj o vidlu sa stara tak nema az taku velku volu.Ale tie komponenty Uno a Kalloy su hrozne blato, kazdy kto ich jazdil ich musel zakratko vymenit.Na Trekovi su komponenty Bontrager a tie urcite nevymenis.Neviem o kolko je ten Trek drahsi ale urite ho zober radsej ako Kellys.Aj kvalita toho ramu treku je neporovnatelna s Kellysom - pozri starsie prispevky.ked nie GT tak chod radsej do Treka.
na starom biku som mal kalloy predstavec a bud sa mi v nom otacal volant ked som sa oprel o rohy alebo som chcel dotiahnut skrutky a strhol som zavit...pozrel som lepsie do zavitu a bola tam vzduchova bublina...takze tolko ku kvalite Kalloy, nastastie mi ho vymenili zadare za KORE...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
celozivotna zaruka sa vztahuje iba na zivotnost biku co je 6-10 rokov, zalezi od vyrobcu
A este ta chcem upozornit na GT Avalanche 2.0 Disc - RST Gila SL 100mm, mechaniky Tektro, Truvativ kluky a hlavne "nerozbitny" ram...
Na tvojom mieste by som sa rozhodoval medzi GT a Trekom ale je to na tebe...
author proxi za 17 000 jeho vyhoda je ze ma kotuce,potom sa este rozhodujem medzi
trek 4400 jeho vyhoda je ze ma prehadzovacku deore ale vidlicu rst ako aj proxi
a este je tu jeden bike GF wahoo ten stoji o 1500 menej ako tieto 2 bike ale nevyhoda je radiace packy ef29atd.kazdy bike ma svoje pre a proti a ja neviem ktory je lepsi tak vas chcem poziadat o radu neviem ci je na jazdu do hory lepsie mat lepsiu vidlicu alebo kotucove brzdy at. tak mi teda poradte ktory z tychto bike bude pre mna najlepsi. diky za radu
slavonav napísal/a:
kiez by to tak bolo.
k tym brzdam: ja som si tiez kupil z tych lacnejsich bicyklov(13 tacov),mam tam mechaniky Tektro.Ked sa s nimi pohras tak brzdia celkom slusne asi tak ako vecka na tejto cenovej kategorii.Som rad ze mam radsej kotuce ako V ale urcite by som mal radsej lepsiu vidlu.A uz ked chces kotuce tak ja by som radsej isiel do GT-cka na ktore som ti dal odkaz, celkom slusne komponenty za tu cenu a kvalita ramu prinajmensom porovnatelna s Trekom a Authorom, vidla prakticky rovnaka ked nie trocha lepsia. Rozmyslal som preco stoji Author 17000, od GT zza 15000 tam su hadam lepsie len rafiky, sedlovka, riaditka, predstavec nie su nijak vynimocne.
Ked ta niekto inak nepresvedci tak chod do GT Avalanche 2.0 Disc , tie kotucove brzdy su od tych na authorovi lepsie kvoli lahsiemu nastavovaniu dotahovacou skrutkou.
A vidlu aj tak vymenis aj keby si kupil treka s judynou.
tot vse dufam ze som Ta nepoplietol a aspon trochu Ti pomohol.a ked budes nieco chciet smelo sa pytaj.
gengar