Bol som sa previezt po singletracku a hodne sa mi tam smykalo. Mam obute Continental Race King 2.2 a zda sa mi, ze to nie je vhodny plast do blata. Co si mam kupit, aby to nebolo prilis tazke a aku sirku? Dik.
Tie Panaracery su iba 1.8., vazia 420g
Maxxis Medusa 510g
Sirsie by mali byt do blata lepsie v sikmej ceste lepsie, nie?
Cenovo na wiggle cca rovnake ale tie Maxxisi asi zozeniem aj v Bratislave...Tak ktore?
mno, maxxis wetscream 2.5 dual-ply 42a SuperTacky vazia krasnych 1200g jeden, takze tie na chrtenie neries
ale v rozbahnenom bajkparku (napr. ako Malino Brdo dnes) su na nezaplatenie...
rodo .. kup si normalne Noby Nic 2.1", alebo Contik Mountain King 2.2" a mas to o dost lepsie nez teraz a je to to, co potrebujes. Meduza sa pouziva na ine .. nie na jazdu po singlaci kde je par kaluzi. Eventualne Rocket Ron, aj ten bude viac drzat, alebo mozes skusit alberta 2.1"
Ja Jazdím celý tento rok Schwalbe Alberta P 2.25 vpredu a Nobby Nica SS 2.25 vzadu a bez problémov ma tieto plášte vytiahli z akejkoľvek sračky...
A keď už máš teraz tie continentali, tak choď napr. do Mountain Kinga ako tu spomína Ito a máš vystarané...
Nazdar aj ja by som poradil je síce tažší ale ten grip v blate ti mozu ostatný zavidiet
WTB Velociraptor-sada skús, neobanuješ mám ich už skoro rok a su super v blate sa kamarátovi smýkalo ze musel ist peši a ja som si ten kopec vysiel len raz-dva krát ma šmyklo ale to bolo hard...ja jazdím blato, brody, niekedy skok naposledy do vysky ridítok som udzubal tachometer ale ako hovorím WTB Velociraptor je super...v blate a na ceste sa dá ale ziadna sláva ale v zákrutách drží aj v off-roade aj na ceste skús neobanuješ je lacnejší ako niektore iné ale su tažie ale to maj na háku ked jazdíš v blate
Poradi si medusa aj pri prejazde mokrych kamenov a korenov alebo tam sa uz bude klzat ako po lade ?
Momentalne mam na prednom MK 2.2 supersonic a s tym to zacina byt na mokrom terene loteria.
no ja neviem ake mokre kamene a korene su tam u vas ale u nas ked ma uz smyklo pomohlo mi iba ze som nebol prikruteny k bicyklu skrze tretry , cize odpni sa a zjazduj heh .... a hlavne predvydaj !
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
(či ho zozenieš aj v nejakom miestnom shope neviem,ale je napr. tu:
http://www.wiggle.co.uk/p/cycle/7/Panaracer_Fire_Mud_Pro_Folding_Mountain_Bike_Tyres/-762394212/)
Tie Panaracery su iba 1.8., vazia 420g
Maxxis Medusa 510g
Sirsie by mali byt do blata lepsie v sikmej ceste lepsie, nie?
Cenovo na wiggle cca rovnake ale tie Maxxisi asi zozeniem aj v Bratislave...Tak ktore?
cim uzsie tym lepsie do blata ,samozrejme musia byt dobre ozubene
inej cesty niet
váhu googlim,ale zatiaľ som nič nevygooglil...
váhu googlim,ale zatiaľ som nič nevygooglil...
Pani, dakujem za ochotu, najpr sa pokusim kupit v nejakom kamennom obchode tie Maxxis Medusa...
ale v rozbahnenom bajkparku (napr. ako Malino Brdo dnes) su na nezaplatenie...
A keď už máš teraz tie continentali, tak choď napr. do Mountain Kinga ako tu spomína Ito a máš vystarané...
WTB Velociraptor-sada
tak tak tiez som za medusu
Momentalne mam na prednom MK 2.2 supersonic a s tym to zacina byt na mokrom terene loteria.