Cavte, idem kupovat nove rajdy a neviem sa rozhodnut medzi lastovickami Pells XV6 OV alebo rovne X6 light. Viete mi poradit? Ci su vyhodnejsie rovne alebo lastovicky.
A vieš mi povedať aké máš? Lebo dnes som sa zase snažil nájsť optimálnu polohu a keď mi sedia do ruky,aby som nemal vykrútené zápästia, tak mi zase nesedí backsweep - chytil som ich celou dlaňou a lakte sa mi tlačili do hrudníka...
Race Face Ride 1" riser s Backsweep 5stupňov, up 6stupňov, 710mm a 1" rise su doma. Prvý test bol neuveriteľný! http://www.raceface.com/components/handlebars/ride/ride-1-riser/
Úplná bomba! Nebolia ma zápästia, môžem ďaleko lepšie dýchať a na mojom okruhu som si mierne zvýšil najlepší čas!
Hmmm ... na znacenie nie je ziadna norma, aspon teda neviem. 025 by mohol byt Rise 0.25", ale pokial nie je textom jasne napisane Backsweep x°, Up x°, tak by som to s "nahodnymi ciselkami" nestotoznoval, vyrobcovia si znacia aj vyrobnu sarzu, typ ci datum vyroby. Z toho znacenia je jasna len sirka 760mm (a zrejme 780mm tiez).
Rozmyslam o novych riaditkach, vzdy som mal zdvih (20 mm) otazka je ci to naozaj potrebujem ked dam pod ne 20 mm podlozku na krk vidlice. Teoreticky by to malo byt to iste, nie?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.raceface.com/components/handlebars/ride/ride-1-riser/
Úplná bomba! Nebolia ma zápästia, môžem ďaleko lepšie dýchať a na mojom okruhu som si mierne zvýšil najlepší čas!
Že som bol taký blbý a neurobil to už dávno.
16F3JC
760mm mi je jasne, ale to 79A je 7up a 9backsweep? 16 je stupanie? Dobre dedukujem?
Na dalsich rajdoch mam oznacenie taketo:
mj 025bt 780L
19 04 R