S takým malým rozpočtom to je ťažké,ale určite by som nekupoval bike na "V-éčkach" určite kotúče.Pozri nejaké jazdenky.Ja jednu mám a ked kúpiš dobre-spokojnosť zaručená.
tak nic moc ale ja mam napr od leaderu , cross 2008 paradox a dodnes fici bez mensich problemov aj ked stal trochen viacej proste vtedy bola este nafuknuta bublina a vsetko sa predrazovalo ....
a ty si kup co chces ty , nedaval by som na rady ludi z fora, porad sa z predavacom a ked bude zaruka tak si to kup , tu zacinaju rady az od 600e vyssie
Kaskaja - a ked dobre nekupim?
Podla mna su ceny v bazaroch predrazene. Ked predajca v nejakom obchode da obednavku na bike, predrazuje to min. o 80% a viac. Takce Dat 300e za jazdeny bike ktory stal povodne cca. 500€ je podla mna vela.
pripadny upgrade na kotuce by nebol jednoduchy (lacny), chce to naboje, radenie (toto ma asi spolocne s brzdovymi packami)a samotne brzdy, takze V nakoniec nie su az take zle , ja ich do teraz vozim na starom biku
V tejto cenovej kategorii kotuce ?
"V" su v pohode, je to vec nastavenia a spravnej volby gumiciek.
Za podobny bajk som dal pred 12 rokmi cca 15000 SKK
Ja na V-ckach jazdim uz cca. 2 roky a nerobi mi to najmensi problem. V pohode som moj stary bike prehanal po lesoch, a nemal ani najmensi problem ubrzdit. Mne V aj pri rychlostiach tak 30-50Km/h brzdia bezvadne. Podla mna je lepsie kupit si bike na V-ckach ako na nekvalitnych kotucoch, ktore sa prehrievaju a nebrzdia. Podla mna je tento bike to naj co som v tejto kat. videl
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a ty si kup co chces ty , nedaval by som na rady ludi z fora, porad sa z predavacom a ked bude zaruka tak si to kup , tu zacinaju rady az od 600e vyssie
Podla mna su ceny v bazaroch predrazene. Ked predajca v nejakom obchode da obednavku na bike, predrazuje to min. o 80% a viac. Takce Dat 300e za jazdeny bike ktory stal povodne cca. 500€ je podla mna vela.
"V" su v pohode, je to vec nastavenia a spravnej volby gumiciek.
Za podobny bajk som dal pred 12 rokmi cca 15000 SKK