cafte, mam problem s vzdlou mz 55 r, je to rocnik 2008, je snou to, ze ked tlmi, tak asi len nejakych 5-6 cm, nizsie nechce ist, skusal som na nej aj nejaky ten drop ale stale nic, proste este pred polovicou ma ako keby doraz, len mi prosim nepiste ze je to najkazlivejsia vidla akak existuje lebo to uz viem davno naviete v com je problem, diki
Keďže je to 55 R je tam uzavretá natlakovaná patróna; takáto.
Niektoré zvykli vytiecť a pod. Na diaľku neviem presne čo spôsbouje chod len 5-6 cm, lepšie je to mať v rukách. Samozrejme, ak bude treba natlakovať patrónu bude to dooosť problém, riešil by som to reklamáciou.
posrala sa ti kompresna patrona v ktorej je dusik,ak si na nej dal nejaky vacsi dopad tak toto je dosledok mal som ju tiez a stalo sa presne toto iste,v reklamacke ti to neuznaju budes si ju musiet cvaknut sam,stalo ma to 30e...
no problem je v tom ze ju nemam original, bola uz pouzivana a kupil som ju bez nicoho, ziadne papiere ani nic podobne, ale ked som ju kupil tak bola OK, mam ju kratko ale nejakz extra hard dopad som nadal, a nevie niekto kam by som to mohol dat spravit ???
Vo vidliciach sú buď FIT uzavreté tlmiče alebo otvorené open bath.
U FIT nič tlakované nie je, len je tam naliaty olej a gumený vak vyrovnáva stúpajúcu hladinu oleja pri kompresií; či je to 40tka 36tka alebo 32ojka.
Zas doplním FIT tlmiče sú jednoducho povedané uzavreté naplnené olejom bez vzduchu.
So servisom ti neporadím, jazdiť ju v takomto stave nemá zmysel, keď nefunguje.
Mňa by zaujímal ten inzerát, v ktorom túto vidlu predávaš, pritom nie je vo funkčnom stave. Keby si to tam uviedol nemám nič proti. Navrhujem tento inzerát zmazať (v bazáre na hlavnej stránke medzi vidlicami).
ved mne dakto reagoval na ten inzerat ale ked som mu povedal ze ju treba opravit, a ze to vidne nejakych 30e, tak ju nechcel, neviete vazne niekto kam to mozem dat spravit ???
Lapierre: aha .. dakujem moc za info, tie tlakovane patrony su teda len v tlmicoch, neviem preco som nadobudol dojem, ze i vidlice . Aleze to pouziva vo vidlici Marzocchi ma sklamalo .. ze ma uzavrete patrony to viem, ale tlakovane ..hmm.
Inak predavat vidlu bez uvedenie jej chyby je teda pekny podraz , btw, v Cesku uz sa rozbehol ebay.cz .. az to pride do SR to bude bananov na ebay.sk
edit: jaaaj, uz viem preco .. sak Marzocchi a Suntour je uz jedna ruka, tak tie lacnejsie M. robi Suntour
Co znamena slovne spojenie "natlakovana patrona"? Ja si pod tym predstavujem nieco ako ste rozoberali pri tlmicoch fox, cize patronu, kde je olej pod tlakom vzduchu, ktory sa tam natlaci pumpou, resp. nejakym speci nastrojom. Na mojej Suntourke som nic take nespozoroval, aby tam bola takato patrona, alebo sa mylim?
Oné,ak ma pamäť neklame tak Marzocchi od uzavretých patron upustilo a vrátilo sa k otvorenej olejovej lázni,zrovna kôli kazivosti sa mi zdá ešte minulý rok.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Niektoré zvykli vytiecť a pod. Na diaľku neviem presne čo spôsbouje chod len 5-6 cm, lepšie je to mať v rukách. Samozrejme, ak bude treba natlakovať patrónu bude to dooosť problém, riešil by som to reklamáciou.
EDIT: áno tlmiče sú tlakované viac menej všetky či RS Vivid alebo Fox Float.
Vo vidliciach sú buď FIT uzavreté tlmiče alebo otvorené open bath.
U FIT nič tlakované nie je, len je tam naliaty olej a gumený vak vyrovnáva stúpajúcu hladinu oleja pri kompresií; či je to 40tka 36tka alebo 32ojka.
Zas doplním
Mňa by zaujímal ten inzerát, v ktorom túto vidlu predávaš, pritom nie je vo funkčnom stave. Keby si to tam uviedol nemám nič proti. Navrhujem tento inzerát zmazať (v bazáre na hlavnej stránke medzi vidlicami).
Inak predavat vidlu bez uvedenie jej chyby je teda pekny podraz
edit: jaaaj, uz viem preco .. sak Marzocchi a Suntour je uz jedna ruka, tak tie lacnejsie M. robi Suntour