cawte cel by som sa poradit o ktoru s tychto vydiel by som sa mal viac zaujmat ktora je lepsa a v com?nekdo kdo niektoru z nich jazdi ake maju vyhody alebo nevyhody jednotlive vydly a vsecko oklo toho dik
Moje skusenosti so znackou Marzocchi len tie najhorsie. Je pravda ze model "66" je vyssi ako som mal ja (XC 600), ale tuto znacku radsej vynecham pri dalsom vybere vidlic.
a prd,,, u turn nestlaca pruzinu! pri u-turne su zasuvaju dve pruziny do seba a tym sa skracuje celkova dlzka pruziny ktora urcuje vysku zdvihu. takze mas furt rovnaku tvrdost ale iba mensi zdvih. Zato progresivita na konci ostava, takze sa dorazov netreba bat.
Ja som niekde cital, ze pri domainoch uturn sa stlaca pruzina, ale teraz nemam cas najst kde... a taktiez je mozne, ze to bola mylna info. Ak to teda nie je pravda tak sa ospravedlnujem.
ak by si mal brat 08, tak urcite RockShox, ak starsie (napr. 07 by som siel do Marzocchi..) pokial by si mal stastie na dobry a udrziavany kus, aj by sa to oplatilo... teda podla mna..
Moje skusenosti so znackou Marzocchi len tie najhorsie. Je pravda ze model "66" je vyssi ako som mal ja (XC 600), ale tuto znacku radsej vynecham pri dalsom vybere vidlic.
To ze je to sakra vyssi model teda naozaj pravda je, takze neviem zkade beries taku generalizovanu deklaraciu ze celkovo "skusenosti so znackou Marzocchi len tie najhorsie". Keby si sa povozil na mojej 2007 66 RCV (OEMke), tak by si zarucene zmenil nazor A garantujem ze tak chodi odkedy ju mam, co uz bude daky ten piatok. Fakt, ze sa MZky podla stareho mytusu udajne lisia model od modelu je uz vec druha.
ZATIAL IBA ZNACKU KAM DO COHO VLASTNE IST POTOM BUDEM RIESIT ROCNIKY A TYPY
To je uprimne povedajuc trochu blby pristup pretoze napriklad pre zminovanu MZ je fakt dolezite o ktory presny konkretny model mas zaujem. U RockShoxu by to malo byt udajne lahsie (co sa tyka vseobecnej spolahlivosti a funkcie), ale aj tak by si mal specifikovat.
Domainky by univerzalne maly fungovat dobre, su jednoduchsie, ale sa o ne musis aj adekvatne starat. MZ alespom zo svojej zkusenosti mozem doporucit co sa mojho KONKRETNEHO modelu a modeloveho roku tyce, t.j. 2007 66 RCV. Ta je bohuzial len OEMovka a tak neviem ci ju dakde zozenies. Kazdopadne kebyze sa ti postasti tak mozem povedat ze ta moja funguje jak hodinky, zehli vsetko paradne, a ked sa korektne nastavi tak by aj setky stelovatka mali fungovat tak ako by mali Ale medzi tymito dvomi modelmi to uz je popravde skor osobna inklinacia k znacke ktora tu zohrava rolu.
Jo a vypinaj si CAPS. Pochopitelna paralela k pouzivaniu velkych pismen pri pisani je ked po unavnom dni prides domov a nejaky mladsi clen rodiny na teba zacne hulakat "AHOJ, TAK JAK SI SA MAL..." atd. so sluchatkami na usiach (Jednoducho velmo otravne).
mam komkretne Rock Shox Tora 289, U-turn, 85-130mm
a chcem sa opytat ze ako tu funguje ten u-turn? lebo nerad by som mal stale stlacenu pruzinu ked si dam najmensi zdvich ........neviete ako je to u tejto vydlice???
ak by si mal brat 08, tak urcite RockShox, ak starsie (napr. 07 by som siel do Marzocchi..) pokial by si mal stastie na dobry a udrziavany kus, aj by sa to oplatilo... teda podla mna..
suhlasim a este dodavam ze domainu maju dvaja moji nzani a obydvom tecie
a chcem sa opytat ze ako tu funguje ten u-turn? lebo nerad by som mal stale stlacenu pruzinu ked si dam najmensi zdvich ........neviete ako je to u tejto vydlice???
Pružina nebue stláčaná ani pri najnižom zdvihu.
Ona sa vlastne pri otáčaní posunie nižšie vzhľadom na piestnicu ktorá ju stláča a tým sa zníži zdvih. Funguje to na princípe závitu.
ja by som zobral Domainu..nezehli to tak dobre ako 66 ale je kvalitnejsia a pri dopadoch sa lepsie sprava.... a ked ces MZ tak urcite neber tie nove modely co su Made In Taiwan....ked tak ta te starsie napr 66VF2 alebo take daco..ale ja by som bral Domainu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mas nejake vytipovane? ci zatial len riesis znacku?
http://deu.rajce.idnes.cz/RS_Domain/#DSC04778.JPG
http://deu.rajce.idnes.cz/RS_Domain/#DSC04779.JPG
To ze je to sakra vyssi model teda naozaj pravda je, takze neviem zkade beries taku generalizovanu deklaraciu ze celkovo "skusenosti so znackou Marzocchi len tie najhorsie". Keby si sa povozil na mojej 2007 66 RCV (OEMke), tak by si zarucene zmenil nazor
To je uprimne povedajuc trochu blby pristup pretoze napriklad pre zminovanu MZ je fakt dolezite o ktory presny konkretny model mas zaujem. U RockShoxu by to malo byt udajne lahsie (co sa tyka vseobecnej spolahlivosti a funkcie), ale aj tak by si mal specifikovat.
Domainky by univerzalne maly fungovat dobre, su jednoduchsie, ale sa o ne musis aj adekvatne starat. MZ alespom zo svojej zkusenosti mozem doporucit co sa mojho KONKRETNEHO modelu a modeloveho roku tyce, t.j. 2007 66 RCV. Ta je bohuzial len OEMovka a tak neviem ci ju dakde zozenies. Kazdopadne kebyze sa ti postasti tak mozem povedat ze ta moja funguje jak hodinky, zehli vsetko paradne, a ked sa korektne nastavi tak by aj setky stelovatka mali fungovat tak ako by mali
Jo a vypinaj si CAPS. Pochopitelna paralela k pouzivaniu velkych pismen pri pisani je ked po unavnom dni prides domov a nejaky mladsi clen rodiny na teba zacne hulakat "AHOJ, TAK JAK SI SA MAL..." atd. so sluchatkami na usiach
suhlasim a este dodavam ze domainu maju dvaja moji nzani a obydvom tecie
Pružina nebue stláčaná ani pri najnižom zdvihu.
Ona sa vlastne pri otáčaní posunie nižšie vzhľadom na piestnicu ktorá ju stláča a tým sa zníži zdvih. Funguje to na princípe závitu.
http://www.pinkbike.com/news/RockShox-DOMAIN-recall-2008.html
Zaroven sa tecenie DOMAINOV preberalo, je to na reklamaciu. aspon v DE to vymienali. U nas neviem ako sa zasa k tomu postavia...
Ja som si radsej doplatil a kupil PIKE 454ku. Vyssiu vahu radsej zhodim zo stehien