Uvažujem o výmene vidlice a toto su dvaja favoriti. Mám tam teraz pôvodnu Manitou Slate Super LO, v podstate som aj spokojný čo sa citlivosti týka ale vidlica sa mi zdá málo pevna " torzná tuhosť" skúšal som či nie je výplet slabo dotiahnutý, kamarát mi potom požičal zapletene kolesa SHIMANO ale žiadna zmena, takže som sa rozhodol pre výmenu.
Nebudem sem dávať žiadné linky na tieto vidlice lebo tech. parametre viem u oboch vidlicach mňa len zaujímajú skutočné pocity ľudí čo ich jazdia.
PS: ale predsa len , nenašiel som nikde váhu MX comp.
no co som sa dopocul, tak ten co mal scarebu, predchodca R7 a aj R7 tak sa zevraj krutia pred ocami, ak maju na sebe kotuce... tych ludi co to spominalo nebolo malo, ale z vlastnej skusenosti ti nepoviem... no a este ide o to ci ti ide o vahu, aak hej a mas v-brake tak chod do R7... este jedna otazocka kolko vazis???... tiez som zvazoval R7čku, ale kedže mam 80 kilo, tak som radsej poriesil REBU, lebo R7 je tak do 75kg a nezobral som ju aj s toho, ze mam hydry...
Ja mám 64 kg takže v pohode
Jaro: 100 mm nechcem, nevidím dôvod meniť na vyssi.
chcel som to v tejto téme odpískať, ale skúsim ešte takto.
ak si jazdec, ktorí ma výkon aby bol na maratonoch v prvej 10-ke tak má zdvih 80mm opodstatnenie. V tejto kategoríí sa ide na najnižšiu váhu max. do 1500g a tuhosť nehrá až takú rolu, čomu nezodpovedá vybratá magura.
Takže ak nezapadáš do tejto kategorie jadcov, tak kludne si môžeš užívať vyšší zdvih, pokial ti ho geometria biku dovolí a zabudni na 80mm
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja mám 64 kg takže v pohode
Jaro: 100 mm nechcem, nevidím dôvod meniť na vyssi.
dôvodov je neúrekom, ale spomeniem jeden jediný ..... komfort z jazdy.
dôvodov je neúrekom, ale spomeniem jeden jediný ..... komfort z jazdy.
No ved jasne, rozumiem.
ale ja aj tak nevidím dôvod, som spokojný s tým čo mám "80 mm"
len dovtedy, kym nesadnes na 100 mm ...
len dovtedy, kym nesadnes na 100 mm ...
hehehe
No, neviem či je history, stačí si pozrieť katalog PELLS alebo GIANT radu XTC
chrtbike...
chrtbike...
Ved áno
ak si jazdec, ktorí ma výkon aby bol na maratonoch v prvej 10-ke tak má zdvih 80mm opodstatnenie. V tejto kategoríí sa ide na najnižšiu váhu max. do 1500g a tuhosť nehrá až takú rolu, čomu nezodpovedá vybratá magura.
Takže ak nezapadáš do tejto kategorie jadcov, tak kludne si môžeš užívať vyšší zdvih, pokial ti ho geometria biku dovolí a zabudni na 80mm