mam mensi problem: nejako nedokazem nastavit klatiky na mojich Vckach. bud to sucha o plast alebo preahuje pod rafik. je na to nejake previdlo ako to nastavit? problem je totizto v tom ze tie klatiky nechodia rovno ale oblukom, co je u vciek uplne prirodzene. neviem v com je problem, mozno mam uzku tu plochu na rafikoch alebo co.
posledný komentár: 3. 7. 2011 o 5:19
neviem ci si chcel toto
Pri vacsine navodou je dokonca pisane, ze by nemali byt rovnobezne s rafikom, ale ze ich zadna cast (v smere jazdy) ma byt asi o 1mm dalej od rafiku ako predna cast.
edit:
Odporucam povolit srob na packe na max. a nastavit klatiky do takej polohy, aby presne sedeli na rafik ako maju a potom tym srobom na packe nastavit vzdialenost od rafiku.
pokial viem tak toto sa robilo iba u cantilever brzdach a nie pri veckach
aj pri niektorych rozheganych V-ckach pomoze proti rozvibrovaniu-piskaniu brzd
optimalne je, aby ramena brzdy boli v polohe klatik na rafe kolmo k zemi, pripadne aj mierne od seba.
ked su pri kontakte dosticiek s rafom za polohou kolmo k zemi, teda mierne ku sebe, tak to len velmi tazko nastavis a aj ucinnost je mala.
na nastavenie toho uhla ramena sluzia sady polgulovych podloziek ktore musia byt vzdy v pare....
v predu vozim ignitora, a tam je to v pohode. bud je to zly rafik, alebo je to fakt tymi plastami.
pridavam aj nejake foto
foto: kde máš brzdu zatlačenú-podľa mňa máš gumičky príliš nízko, ono ani ten plášť tomu asi moc nepridá.
Jazdil som Rubenu CHarybdys2,25 a mal som podobný problém, teraz mám 1,9 Z-max a problém nikde
nj, ved ten plast uz je aj tak na nic, snad novy to vyriesi
A je sosť možné že máš aj vajce na ráfiku . kvoli tomu sa može stať že na jednom mieste máš gumičku pod ráfikom a na inom ti drie do plášťa
nastavuj to VEľMI JEMNE- drž cartrige spolu s brzdou keď doťahuješ. a snaž sa dať to čo najnižšie na ráfik ale rovnobežne s ráfikom a nesleduj celý cartrige ale len gumičku keď sa dotkne ráfika. foto dám neskôr