ja som to mal tiez kedysi a bola to spina medzi sedlom a sedlovkou
aj ked to posobi ako pri klukach, lebo ten zvuk sa ramom prenasa
takze skus aj vycistit sedlo a sedlovku
puka to stale aj ked nesedis na sedle? potom je problem lokalizovany spravne... rozobrat, premazat a korektne dotiahnut... ak to puka iba ked sedis, problem bude skor v sedlovke resp jej upevnenie v rame, alebo v upevneni sedla (tu odporucam z vlastnej skusenosti namazat sroby a opat korektne dotiahnut)
predajca pisal ze to praska pri slapani... ak by to bol prach medzi sedlovkou a ramom.. tak by mu to praskalo aj bez slapania v sede... priklanam sa ku kluky-stred kluky-pedale Vsetko rozobrat.. vycistit namazat a zlozit..
TOME: neda mi, ale musim reagovat bo to co si napisal, trocha nedava zmyslel... ak je problem v prachu medzi sedlovkou a ramom, potom ak nezatazis sedlovku urcite nebude pri slapani v stoji pukat! nema preco!
ja ked aj stojim a slapek horekopcom tak to hrozne moc puka a dost ma to pri jazdeni vyrusuje ....rozobral som kluky stret aj namazal sroby a naspet zlozil ..sice bolo to dost pomerne ciste...
ale vsimol som si ze aj sedlo o sedlovku bolo dost povolene a stopa na lizinach bolo osuchana cize s toho mozem usudit ze aj to sedlo to mohlo robit...pojdem to dneskam na trat vyskusat a dam vam vedeit ...diky moc za rady..
Mne paraskali pedale , ale SH 520, premazal som vsetko na klukach, podotahoval, no praskanie neprestavalo, nakoniec som strekol troska TF2 na pedale a problem vyrieseny. Ale to asi nebude tvoj pripad.
TOME: neda mi, ale musim reagovat bo to co si napisal, trocha nedava zmyslel... ak je problem v prachu medzi sedlovkou a ramom, potom ak nezatazis sedlovku urcite nebude pri slapani v stoji pukat! nema preco!
tak si este raz precitaj co som napisal .. lebo to co pises ty urcite nie...
tak by mu to praskalo aj bez slapania v sede...
ak narazas na tuto vetu tak tu som myslel tak ze ked len sedi... a neslape..
Ja mam ten isty problem,ale zaujimave je ze sa objavi len niekedy.napr.dnes mi to nepukalo,ale minuly vyjazd zacalo tesne pred jeho koncom.Pripada mi to ako keby to islo niekde z pravej kluky resp. pedalu.pedale mam Shimano 505 SPD.Skusim vami vyssie napisane rady,ale ako vravim nejde mi do hlavy preco ten zvuk zacne az po urcitom case.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aj ked to posobi ako pri klukach, lebo ten zvuk sa ramom prenasa
takze skus aj vycistit sedlo a sedlovku
ale vsimol som si ze aj sedlo o sedlovku bolo dost povolene a stopa na lizinach bolo osuchana cize s toho mozem usudit ze aj to sedlo to mohlo robit...pojdem to dneskam na trat vyskusat a dam vam vedeit ...diky moc za rady..
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=16097
tak si este raz precitaj co som napisal
..beriem ze to asi vyznelo zle