otazka pre majitelov Formula brzd,co maju skusenost z odvzdusnenim-je nutne mat tie dva kovove dzindziky(citaj nadstavce:)) alebo sa to da urobit aj bez nich so striekackou a hadickou?Popripade niecim nahradit?Dakujeeeem copyrightwww.chainreactioncycles.com www.chainreactioncycles.com
no bude to nieco podobne ako u brz avid tie kovove nadstavce zastrcis do tej hadicky zjednej strany a z druhej strany hu navlaces na striekacku ..bez tych koncoviek to nepojde lebo ty ked povolis tie torxy srobiky na pake a prasati mas tam nasrobovat ten nadstavec navod som kdesi presne videl no uz neviem kde pree skusim pohladat
tu mas navo na odvzdusnenie Avidov je to nieco podobn moze ti to pomoct http://www.kupkolo.cz/download/navod_odvzdusneni.pdf
/inak ten navod bol aj vo vele myslim februarovom a v najblizsej dobe budu podla mna aj formule
nieje tam zavit? na tej strane kde je ta gumicka? tak dat by sa dalo ale ta gumicka je tam aby to bolo vsetko utesnene bez vzduchu mas tu sadu v rukah? ..lebo ja si myslim ze na tej strane kde je ta tesniaca gumicka je aj zavit na nasrobovanie
keby som ho mal,tak nechcem improvizovat jak cumim,tak cumim,ziaden zavit tam nevidim...
edit: a sakra...zeby bol tam uplne na konci za gumickou? copyrightwww.chainreactioncycles.com www.chainreactioncycles.com
quasko dik,ale potrebujem to skor-chcel by som este pojazdit...
Lapierre kupil som 2nd hand formuly oro k24,nahodil zadnu,ale je nejaka moc makka.Kupil som nove platnicky,ale nenahodil,lebo tie co su tam su vyjazdene tak na 40%,nechce sa mi verit,ze je to platnickami...proste packa ide dost makko
skus spravit este jednu vec ako je objimka packy ked vysrobujes tie dva sroby ktore drzia tu druhu cast objimky mas tie dva zaivty no oni su tiez len v pake vsrobovane je tam vacsi imbus skus ten zavit vytiahnut von a tym vlastne das dole vnutornu stranu objimky od paky ... to len otvoris a mas tam tesnenie a expanznu nadobku a skus doliat kvapalinu mozno to pomoze a brzda sa napumpuje ..ale ak je zavzdusnena tak potom treba tu sadu
ja som to raz otvoril zo zedavosti brzda sla aj potom v pohode no neviem ci prave tou stirkackou sa nema vytiahnut vsetok vzduch a vytvorti tak podtlak .. ale ked hu tam skusis doliat tak na ten mesiac si myslim by to mohlo byt v pohode a potom by si to spravil s tou sadou od quaska ... ale neviem ti isto povedat ci sa to nezavzdusni ale je to len expanzka ... takze malo by to ist v pohode dalej ak budes rozoberat tie zavity pre sroby na dotiahnutie su vlastne dalsie sroby co drzia tu cast co som ti vyznacil cervenou v tom bocnom pohlade aj vidno ze medzi pakou a tou vnutornou objimou je gumove tesnenie
no tak vecer to skusim otvorit a doliat troacha DOT4.Inac tak ma napadlo-keby som otvoril tu expanzku,stlacil paku(tekutina by mala klesnut-vojst do systemu) a dolial?
ja som to raz otvoril zo zedavosti brzda sla aj potom v pohode no neviem ci prave tou stirkackou sa nema vytiahnut vsetok vzduch a vytvorti tak podtlak .. ale ked hu tam skusis doliat tak na ten mesiac si myslim by to mohlo byt v pohode a potom by si to spravil s tou sadou od quaska ... ale neviem ti isto povedat ci sa to nezavzdusni ale je to len expanzka ... takze malo by to ist v pohode dalej ak budes rozoberat tie zavity pre sroby na dotiahnutie su vlastne dalsie sroby co drzia tu cast co som ti vyznacil cervenou v tom bocnom pohlade aj vidno ze medzi pakou a tou vnutornou objimou je gumove tesnenie
vdaka za tip ... sice to nepotrebujem ale pri najbližšej možnosti to preskúmam. Ak je to plnohodnotná nádržka, tak by to mohlo ísť aj bez príslušenstva. doliať doplna, napumpovať pri stlačenej páčke povoliť dole odvzdušnovák, dotiahnúť a zopakovať. treba kontrolovať hladinu .... viacej bordelu atd, ale ako núdzové riešenie by to malo fungovať.
ano je to plnohodnotna expanzka ... avid a aj formula ma klasicky odvzdusnovaci system (cez tie srobovacie striekacky) vraj preto taky aby bolo odvzdusnenie dokonale .. nevyhoda je potreba striekaciek ale malo by sa to teda dat spravit aj tymto druhym sposobom (roman) ...
to roman: tip nie?
to warzone: ak tam dolejes tu kvapalinu a bude to stale zavzdusnene skus podla romana
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tu mas navo na odvzdusnenie Avidov je to nieco podobn moze ti to pomoct
/inak ten navod bol aj vo vele myslim februarovom a v najblizsej dobe budu podla mna aj formule
edit: a sakra...zeby bol tam uplne na konci za gumickou?
to warzone: mas nieco s brzdou? zavzdusnena?
Lapierre kupil som 2nd hand formuly oro k24,nahodil zadnu,ale je nejaka moc makka.Kupil som nove platnicky,ale nenahodil,lebo tie co su tam su vyjazdene tak na 40%,nechce sa mi verit,ze je to platnickami...proste packa ide dost makko
no prave ty ked dolejes kvapalinu do expanzky brzda by sa mala napumpovat ale ak je zavzdusnena no nevim vsak skus nieco vymysliet aspon pre docasnu prevadzku do stretka vo Varine
vdaka za tip ... sice to nepotrebujem ale pri najbližšej možnosti to preskúmam. Ak je to plnohodnotná nádržka, tak by to mohlo ísť aj bez príslušenstva. doliať doplna, napumpovať pri stlačenej páčke povoliť dole odvzdušnovák, dotiahnúť a zopakovať. treba kontrolovať hladinu .... viacej bordelu atd, ale ako núdzové riešenie by to malo fungovať.
to roman: tip nie?
to warzone: ak tam dolejes tu kvapalinu a bude to stale zavzdusnene skus podla romana