Ahojte, včera som išiel pozrieť v akom stave sú ložiská na mojej Orbea Oiz a po zhodení zadnej stavby som našiel ošúchaný rám aj zadnú stavbu na jednej strane (viď foto). Je to zatiaľ iba farba, čo myslíte mám to riešiť?
Myslim si, ze by to bolo aj na druhej strane, prakticky nieje ziadna medzera, ani ziaden vymedzovaci kruzok. Ani to nebolo cele viac ako je povolene podotahovane, tak preto ma to trosku prekvapilo.... Som pisal aj Larovi (ma tiez tento bike) a vraj nasiel na nejakom fore, ze je to pri tomto biku bezne, len rozmyslam ci je to na reklamaciu alebo nie, lebo teraz je to farba ale co ak sa to bude viac drat....
klasika voda z blatom, videl som to už u viacerých ramov... urob si blatníček alebo častejšie prestrehni vodou... prípadne kus folie.... u starých modelov, ako mám ja je tam ešte velká podložka medzi stavbou a ložiskom...
no ja by som sa ešte popýtal niekde na inom fóre napr. bikeforum.cz alebo tu v bazári sa predáva orbea oiz, skús mu napísať správu či je tam vymedzovacia podložka.
myslím si že zelená je bežné opotrebenie prach, blato a červená je karbon o karbon, ja by som skúsil zohnať podložky, neviem, ale asi je to rovnaký rozmer ako hore, to budeš vedieť Ty, založil by som ich a potom sa uvidí.
No tak dnes som to este raz dal cele dole a pekne zlozil a toto urcite nebude spinou, lebo na jednej strane je trosku medzera tak na hrubsi papier a na tejto nic ani maly priestor takze je to karbon na karbon Podlozka tam nema byt, bojim sa co by sa stalo keby som tam nejaku natlacil.... Laro22 prosim ta ty mas na oboch stranach medzeru?
Ahoj, vies co mam tam medzeru max tak na kancelarsky papier na oboch stranach rovnako, tento jav je zial vlastnosť tohto ramu...na foromtb.com co je spanielske forum to ma tak vacsina...podlozku by som tam nedava podla mna by to bolo este horsie, ja som to este nerozoberal ale vedel som o tom pravidelne som tam stiekal vodu a mazal to, sam som zvedavy ... a skusit mozes aj reklamovat zalezi od predajcu ako sa k tomu postavi...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Laro22 prosim ta ty mas na oboch stranach medzeru?