Zdravim Vas.....mohol by mi niekto poradit , aky postup zvolit pri ovzdusneni kotucovych brzd? Mam kotucky Hayes Stroker Ryde a aka tam ide, original hydraulicka kvapalina? Diky.....
Pytal som sa sa v cykle 1 na odvzusenie brz a povedali mi ze 400 + material co bude tak kilo ... skocil som do Slovkolexu a kupil si odvzuš. set za 700 a mam
najlacnejsi sposob ? necitis sa kk*tno? 700 sk vyvalit iba za doplnenie kvapaliny, spamataj sa chlapce malej
tak pardon.. ja zijem asi niekde v inej dimenzii, lebo ja som si daval robit brzdu za 250.- Sk cenník
ak ratam cenu odvzdusnovacej sady + to ze brzdy sa neodvzdusnuju kazdy mesiac + to ze sa s tym nemusim babrat, tak nieje o com.
Pytal som sa sa v cykle 1 na odvzusenie brz a povedali mi ze 400 + material co bude tak kilo ... skocil som do Slovkolexu a kupil si odvzuš. set za 700 a mam
taketo originalne napady som mal aj ja pred par rokmi akurat ze to kotuce len zacinali a myslel som si ze podla navodu v pdf v pohode rozbeham po zime zaseknute piestiky aj odvzdusnim... dopadlo to tak ze som piestiky rozbehal az tak ze bolo treba kupit nove, a s mojou home made odvzdusnovacou sadou som bol natolko uspesny som v packe prednej brzdy pretrhol nejake tesnenie a nedali to dohromady ani v Deme. Takze som vyfasoval novu packu a nastastie komplet aj s hadicou a nahodenym prasatom, odvzdusnene ready to go. Ked som zodral dosticky samo ze mi tam nove nechceli vojst, to som uz pouceny z minulosti zobral bike aj dosticky a po ceste do prace to nechal v cyklo1. Ked som sa vracal, boli dosky nahodene, obidve brzdy odvzdusnene, packy nastavene na optimalnu vzdialenost od riaditok. Ked mi povedal 470,- Sk myslel som ze za jedno ale bolo to za obidve kolesa. Dal som mu 5 kil a spokojne odchadzal za najblizsi roh tlct si hlavu o stenu ze mna vobec niekedy napadlo s tymi brzdami cosi doma robit a tolko skody napachat. Ovtedy sa vozim, do brzd nesparam, zbytocne neumyvam bike a vsetko maka ako hodinky a uz sa po zime ani piestik nezasekava )
Ja sa z nasej dediny s kupelmi nepotrepem do TN kvoli odvzusnovaniu. ROpa treba kupit orginalne bazmeky na odvzusnovanie postupovat presne podla navodu aaa riziko poskodenia je minimalne.
Odvzdusnovacia sada Formula pasuje aj na Avid mechaniky
Ma niekto skusenosti s ovzdusnenim XTR trail brzd alebo ako je to u shimana momentale mam avidy + ovzdušnovaciu sadu len ma zaujima či mi bude avid sada pasovat na shimano dik.
Ma niekto skusenosti s ovzdusnenim XTR trail brzd alebo ako je to u shimana momentale mam avidy + ovzdušnovaciu sadu len ma zaujima či mi bude avid sada pasovat na shimano dik.
nepotrebujes ziadnu sadu, kup si 2 striekacky (20-30 ml) a kusok hadicky v akvaristike a mas to za par centov.
alebo si kup shimano bleeding kit za 114 EUR , budes vlastnikom najdrahsej striekacky a flasticky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
najjednoduchsi a najlacnejsi postup je zobrat bike a odniest ho do najblizsieho servisu...
najlacnejsi sposob ? necitis sa kk*tno? 700 sk vyvalit iba za doplnenie kvapaliny, spamataj sa chlapce malej
tak pardon.. ja zijem asi niekde v inej dimenzii, lebo ja som si daval robit brzdu za 250.- Sk cenník
ak ratam cenu odvzdusnovacej sady + to ze brzdy sa neodvzdusnuju kazdy mesiac + to ze sa s tym nemusim babrat, tak nieje o com.
taketo originalne napady som mal aj ja pred par rokmi akurat ze to kotuce len zacinali a myslel som si ze podla navodu v pdf v pohode rozbeham po zime zaseknute piestiky aj odvzdusnim... dopadlo to tak ze som piestiky rozbehal az tak ze bolo treba kupit nove, a s mojou home made odvzdusnovacou sadou som bol natolko uspesny som v packe prednej brzdy pretrhol nejake tesnenie a nedali to dohromady ani v Deme. Takze som vyfasoval novu packu a nastastie komplet aj s hadicou a nahodenym prasatom, odvzdusnene ready to go. Ked som zodral dosticky samo ze mi tam nove nechceli vojst, to som uz pouceny z minulosti zobral bike aj dosticky a po ceste do prace to nechal v cyklo1. Ked som sa vracal, boli dosky nahodene, obidve brzdy odvzdusnene, packy nastavene na optimalnu vzdialenost od riaditok. Ked mi povedal 470,- Sk myslel som ze za jedno ale bolo to za obidve kolesa. Dal som mu 5 kil a spokojne odchadzal za najblizsi roh tlct si hlavu o stenu ze mna vobec niekedy napadlo s tymi brzdami cosi doma robit a tolko skody napachat. Ovtedy sa vozim, do brzd nesparam, zbytocne neumyvam bike a vsetko maka ako hodinky a uz sa po zime ani piestik nezasekava
Odvzdusnovacia sada Formula pasuje aj na Avid mechaniky
by som si pozrel ako odvzdušníš Avid mechaniky
Urcite nemienit zadarmo rozdavam moje know-how
Teraz vazne zo sadou Formula sada odvzuchovat aj hydra Avid - vyskusane.
nepotrebujes ziadnu sadu, kup si 2 striekacky (20-30 ml) a kusok hadicky v akvaristike a mas to za par centov.
alebo si kup shimano bleeding kit za 114 EUR