Je to slušný plášť. Ja som ho zabehával prevažne na asfaltkách a potom na maratóne v Udiči. Jazdil som ho zatiaľ len na suchu a držal úplne v pohode. Pomer cena a výkon je veľmi dobrý. Má malý valivý odpor a na pevnom podklade slušne drží.
ok a po asfalte ide ticho ???? a este jedna vec ako drzi v zakrutach ??? akou rychlostou ci nahodou nemas odskusane sa da ist maximalne do 90 stupnovej zakruty
Mám jeho staršiu verziu s názvom wildgripper rock (vzhľadom úplne totožný). Nemôžem ho zodrať. Na asfalte má minimálny valivý odpor, drží aj na mokrom asfalte. V ľahkom teréne sa s ním dá tiež v pohode jazdiť. Keď je na zadnom kolese vo veľmi zjazdenom stave, dá sa výsť na Saračníky bez nejakého prešmykovania. Na mokrých kameňoch tiež podrží (úsek pod Polomom z Višňového nad potokom = časti trate Fatranského maratónu).
a kto ma snmi skusenosti nech napise ci nieje nanich casto defekt lebo co som ich nasadzoval zdali sa mi na pocit neskutocne tenke uplne tenke ved to musi byt sami defekt a tolko vela stoja
a len len mi vodsli do ramu cize 2,1" plaste uz nemam sancu nasadit lebo ram mam maly ako som zistil
Jemne nafúknuť a po celom obvode s ním kývať zo strany na stranu. Ak nepomôže, nafúkať na maximálny povolený tlak. Mal by sadnúť ak nemá nejakú výrobnú vadu. Potom ho nezabudni spustiť na tlak aký jazdíš, nech nemáš z toho kostitras so zníženou priľnavosťou...
skus to jarovou vodou a nafukat kludne na 4-5barov mozno zaskoci a potom upusti. mne to robi na rafiku kazdy plast a musim to na pumpe kompresorom riesit..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Maximálna rýchlosť v zákrute závisí skôr od schopností jazdca.
Mám jeho staršiu verziu s názvom wildgripper rock (vzhľadom úplne totožný). Nemôžem ho zodrať.
To len pre info...
len neviem ako ich nasadit prosim poradte .....aby som nedal naopak ten vzor
a len len mi vodsli do ramu cize 2,1" plaste uz nemam sancu nasadit lebo ram mam maly ako som zistil
2,0" len tak tak