Nazdar bikeri. Potrebujem aby ste my poradili ake plaste kupit na mtb. Jazdim tak 70% asfalt a 30% teren (ziadny extrem ). Nieco kvalitne, co sa rychlo neoderie, a dobre "drzi". dik
no a ja som ho nasiel v jednom kamennom shope za 370. a buduci tyzden ho idem urcite kupit.
To si mal kupit hned za taku cenu. Ak si este nemal v ruke Schwalbe, tak ber viac ako 2,1. U nich 2,1 je ako u druheho 1,95. Tie katalogove rozmery v milimetroch nesedia a palce duplom.
Schwalbe SS v zahranici preverene u nas malo zname. Ono sa to nezda, ale napriek hustemu vzorku aj vterene podrzia. Minuly rok som ich mal vo vybere ale vyhrala kombinacia NN a Michelin.
Smart Sam poznam od schwalbe, ale ked uz niekto pise nazov, tak komplet a nie nejake eSSacke skratky
To mar_tin: mas pravdu s tou poznamkou odveci, no ked sa na to pozeram z tvojho pohladu, ale z mojho je to rozpisane vyssie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no a ja som ho nasiel v jednom kamennom shope za 370. a buduci tyzden ho idem urcite kupit.
To si mal kupit hned za taku cenu. Ak si este nemal v ruke Schwalbe, tak ber viac ako 2,1. U nich 2,1 je ako u druheho 1,95. Tie katalogove rozmery v milimetroch nesedia a palce duplom.
vidno ze tie plaste vyrabaju Nemci
To mar_tin: mas pravdu s tou poznamkou odveci, no ked sa na to pozeram z tvojho pohladu, ale z mojho je to rozpisane vyssie