ufff nedival som sa sice co je podla teba slusna vaha ale mam Factory XC 1.95F a u tych co kus to original jedna 680 druha 720g a to je podla mna strasidelne vela. Uznavam cena je nizka ale kvalita tomu aj zodpoveda. Neviem ci je viac serii tych plastov konkretne moje su celkom ok, ale napriklad tie co dava na bike OEM kenzel su krive tak ze si to vsimne aj uplna lama ked potoci kolesom. U mna je to maximalne lowend plast.
vyser sa na ten plast.. na suchu je sice faajn ale na vlhkom podlkade je to dost o drzku... si radsej nechaj tie kundy, co mas
suhlasim, a myslim si ze to vobec nie je o vystupkoch/drapakoch ale o pouzitej zmesi a celkovej konstrukcii plasta. IMHO na vlhkom podklade drzia lepsie aj "slicky" FuriousFred ako tieto Tiogy.
SCHWALBE , SPECIALIZED napr . ale ja dalšie
mne stačia aj dráty len tak na behanie po lese ( na asi 2 Mesiace )
pozreť zmes , ohmatať , okukať , pokecať s predavačom , skusiť .
Nabuduce budeš mudrejší .
Ku Tioge jazdil som/vozil som sa na:
Factory DH: primoc tenke boky, pomaly ide po suchu.. ale jazdit sa da
FS100: oba co som mal sa zacali po prvom prerazeni trhat, hrozne
Comp III: jeden z najlepsich plastov co som jazdil, keby sa robil v 26" verzii, tak by som do neho hned isiel, guma pouzivana na tychto plastoch je aj na dotyk ina od ostatnych
Posledne dva plaste su BMXove a mozem povedat, ze highend od Tiogy je na vysokej urovni, a ich lowend veci na velmi nizkej...
Skvele plaste na XC su Maxxis Flyweight, aj Crossmark. Oboje jazdim, proste uzas, parada, éňoňúňoťúťo... Myslim (uz som to pisal), ze nema cenu riesti, aky plast je naj. Kazdy ma aj tak ten svoj. Kup si nejaky podla vlastnej hlavy (pokukaj, ohmataj), pojazdi a uvidis, aky je. Ak nic moc, kupis potom iny, ak dobry, mozes aj nabuduce. Niet nad vlastnu skusenost.
Kamos (N2O) nosi tento plast vzadu, nestazuje sa a tvrdi ze je dobry az na to ze ma malu vysku dezenu a este k tomu sa aj rychlo dere. Takze asfalt mu nerobi dobre.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.netbike.cz/select_det.php?id ... 85,138,142
vole... pise, ze plaste na XC
http://www.maxxis.com/Bicycle/Mountain/Larsen-TT.aspx
vyser sa na ten plast.. na suchu je sice faajn ale na vlhkom podlkade je to dost o drzku... si radsej nechaj tie kundy, co mas
ufff nedival som sa sice co je podla teba slusna vaha ale mam Factory XC 1.95F a u tych co kus to original jedna 680 druha 720g a to je podla mna strasidelne vela. Uznavam cena je nizka ale kvalita tomu aj zodpoveda. Neviem ci je viac serii tych plastov konkretne moje su celkom ok, ale napriklad tie co dava na bike OEM kenzel su krive tak ze si to vsimne aj uplna lama ked potoci kolesom. U mna je to maximalne lowend plast.
suhlasim, a myslim si ze to vobec nie je o vystupkoch/drapakoch ale o pouzitej zmesi a celkovej konstrukcii plasta. IMHO na vlhkom podklade drzia lepsie aj "slicky" FuriousFred ako tieto Tiogy.
iba do sucha v blate koniec
to bude hladké ako mestké plášte
nečisťia sa takmer vobec
mne stačia aj dráty len tak na behanie po lese ( na asi 2 Mesiace
pozreť zmes , ohmatať , okukať , pokecať s predavačom , skusiť .
Nabuduce budeš mudrejší .
Factory DH: primoc tenke boky, pomaly ide po suchu.. ale jazdit sa da
FS100: oba co som mal sa zacali po prvom prerazeni trhat, hrozne
Comp III: jeden z najlepsich plastov co som jazdil, keby sa robil v 26" verzii, tak by som do neho hned isiel, guma pouzivana na tychto plastoch je aj na dotyk ina od ostatnych
Posledne dva plaste su BMXove a mozem povedat, ze highend od Tiogy je na vysokej urovni, a ich lowend veci na velmi nizkej...
Mountain king lacny, lahky, pekny ...
http://www.cykloobchod.sk/product_info. ... ts_id=2314
lebo ak budem menit tak asi za nieco taketo...
kua, jaka super cena