Mne o nich dakto hovoril ze celkom dobre drzia dokonca aj na snehu a pritom niesu upne makke, ale neviem ci je to pravda . To som len pocul - nemam odskusane.
ja ich mam tiez a som zatial spokojn yale ked budu peniaze tak chcem kupit nove
heheee, to hovori za vsetko
podla mna su to lacne poulicne smejdy pre ludi, ktori nemaju cash na lepsie DH plaste
BTW ze sa vraj s nimi dobre zdviha predne koleso
ked ich mas, tak mi prosim vysvetli jednu vec - naco sa pytas, ake su???
uz ich aj tak nezmenis. ale asi sa ti bude lepsie jazdit, ak ti niekto povie, ze su super najsamlepsejsie... LOL
keby som velmi chcel tak si ich mozem zmenit .
a pytam sa preto aby som vedel .
a ani nechcem pocut ze su najlepsie .
ja len chcem vedeit ake maju ostatny skusenosti a tak.
podla mna su to lacne poulicne smejdy pre ludi, ktori nemaju cash na lepsie DH plaste BTW ze sa vraj s nimi dobre zdviha predne koleso
..Suhlasim, su to lacne smejdy nevhodne na nic. ked som raz cakal na novy plast tak som si nahodil tuto tiogu a len som vysiel z ulice a uz som mal defekt ..tak som sa nasr.l a zahodil som ho ...a dobre som urobil [/quote]
nikto tu nic take neriesil, ..su to plaste urcene na DH ? su. ..da sa snimi jazdit DH ? neda ... ak je vyrobok urceny na nieco konkretne a je to na ten ucel naprd znamena ze je to shitne ? ..znamena.
no ja som uz presiel 65km a defekt sa nedostavil vdakabohu
slaka mam (na zadnom) maxxis ignitor (pol roka) 2,1 a od jesene som chytil styri defekty
najlepsi bol posledny som isiel najviac 10km/h po blate/snehu 3km a doma po 2 hodinach som to zistil a pritom to bol obycajny trn strasny plast, to aby som si kupil DH dusu a budem mat pokoj
neviem vôbec o čom sú takéto témy ked aj tak nikomu nepomôžu, neviem či sa doma nudíte a nemáte čo robit ale v poslednej dobe ked prezerám tieto témy nevidím žiedne iné mena len: Billes,ppeppo5...
sorry ale je to tak
Krtek... ja by som ta poprosil o dve veci... Napis mi prosim ta ake su podla teba dobre kotucovky a plaste... poprosim konkretne typy.... Este by som ti chcel dat do pozornosti, ak si si to este nevsimol, ze drtiva vacsina uzivatelov tohto fora jazdi xc, nanajvis am, dh a fr borci navstevuju troska iny web...
To all... premazal som to, bolo to o nicom
To pepa... na forum uz prosim inzeraty nedavaj, je na to bazar... je navstevovany denne az az... Edit: a je zbytocne ho tam davat 2 krat, robis nam akurat pracu naviac... plati aj pre ostatnych
Odjazdil som sezonu na Tioga Factory XC - boli na biku,ked som ho kupil. po defekte ani chyru ani slychu...zabrat som im dal poriadne. Zo zaciatku som rozmyslal,ze ich vymenim,...alebo aspon predny...koli valivemu odporu, ale nakoniec som sa rozhodol ich nechat. nechal som ich,lebo ma skvele podrzia v terene. Boli chvile, ked som si pri zjazdoch hovoril,ze mmmmm ..ako dobre,ze mam tento plastik na kolese. Je sice pravda, ze som si ine este nepojazdil, ale napriek tomu si myslim, ze su Tioga plaste v pohode. Ak budem menit, tak az ked ich opotrebujem, pripadne keby som mal zbytocne bubaky, tak by som mozno kupil lahsie...ale to je detail.
neviem vôbec o čom sú takéto témy ked aj tak nikomu nepomôžu, neviem či sa doma nudíte a nemáte čo robit ale v poslednej dobe ked prezerám tieto témy nevidím žiedne iné mena len: Billes,ppeppo5...
sorry ale je to tak
vobec to tak nieje. asize ked si kupil tieto plaste, tak chcel vediet, ci ich niekto nema, a ake ma s nimi skusenosti, ze ci su dobre, alebo su to vyhodene peniaze. myslim ze jemu tato tema pomohla. takze sa najprv uvedom
Krtek... ja by som ta poprosil o dve veci... Napis mi prosim ta ake su podla teba dobre kotucovky a plaste... poprosim konkretne typy.... Este by som ti chcel dat do pozornosti, ak si si to este nevsimol, ze drtiva vacsina uzivatelov tohto fora jazdi xc, nanajvis am, dh a fr borci navstevuju troska iny web...
Nechapem ze co ma riesis na ch.jovinach, vsak som len povedal svoj nazor, mal som ten plast, jazdil som ho dost dlho a bol som snim nespokojny.
Taktiez nechapem na co mieris tym, ze ti tu mam vypisovat brzdy a plaste, chces ma zhodit alebo co ?! ...ale je to v podstate jedno
..ja jazdim lahsi FR takze moje kriteria na plaste su: zosilnene boky b. vyztuhou, sirka cca 2,5, zmes super tacky a celkovy dojem ako plast drzi na terene. Teraz mam high rolleri 2,5 super tacky. Brzdy: magura gustav, louise, ..aj julie je v pohode, avid juicy 5, 7, code, formula oro ..a mnoho dalsich (ale riesim len tie ktore dobre poznam, nie tie o ktorych som pocul iba na jarmoku alebo ciganskej zabave)
..a vtom je ten rozdiel, neriesim veci o ktorych nic neviem ako niektory na tomto fore ..a ked si niekto zalozi temu aby pocul nazory inych na nieco a sa mu tam nedajboze objavi nieco negativne tak uz je z toho problem ..a potom krtek je k.kot, nevie ani co rozprava..a bla bla
potom treba pri zakladani temy napisat: "poradte mi prosim ..chcem pocut aj nazory ostatnych... ale neze mi na to napisete nieco pravdive alebo negativne ! ..a neze mi napisete ze sa to da niekde kupit lacnejsie ako v mojom milovanom obchode !!!" a vec je vyriesena, potom budeme pisat same krasne veci ako: aaaano, je to skvela brzda ta hayes sole, ....hmmmmm a ta skvela cena, len 7350Sk ! ..noooo tak to je skvele... a svet bude krajsi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
podla mna su to lacne poulicne smejdy pre ludi, ktori nemaju cash na lepsie DH plaste
BTW ze sa vraj s nimi dobre zdviha predne koleso
uz ich aj tak nezmenis. ale asi sa ti bude lepsie jazdit, ak ti niekto povie, ze su super najsamlepsejsie... LOL
a pytam sa preto aby som vedel
a ani nechcem pocut ze su najlepsie
ja len chcem vedeit ake maju ostatny skusenosti a tak.
podla mna su to lacne poulicne smejdy pre ludi, ktori nemaju cash na lepsie DH plaste BTW ze sa vraj s nimi dobre zdviha predne koleso
..Suhlasim, su to lacne smejdy nevhodne na nic. ked som raz cakal na novy plast tak som si nahodil tuto tiogu a len som vysiel z ulice a uz som mal defekt ..tak som sa nasr.l a zahodil som ho ...a dobre som urobil
slaka mam (na zadnom) maxxis ignitor (pol roka) 2,1 a od jesene som chytil styri defekty
najlepsi bol posledny
sorry ale je to tak
To all... premazal som to, bolo to o nicom
To pepa... na forum uz prosim inzeraty nedavaj, je na to bazar... je navstevovany denne az az... Edit: a je zbytocne ho tam davat 2 krat, robis nam akurat pracu naviac... plati aj pre ostatnych
sorry ale je to tak
vobec to tak nieje. asize ked si kupil tieto plaste, tak chcel vediet, ci ich niekto nema, a ake ma s nimi skusenosti, ze ci su dobre, alebo su to vyhodene peniaze. myslim ze jemu tato tema pomohla. takze sa najprv uvedom
BTW- vsak su chripkove, tak volaco robit musime
Dhcka som nejazdil, ale extreme xc su vcelku slusne plaste(ani najlepsie ani najhorsie), az na to, ze su extremne tazke:) V terene celkom podrzia.
Nechapem ze co ma riesis na ch.jovinach, vsak som len povedal svoj nazor, mal som ten plast, jazdil som ho dost dlho a bol som snim nespokojny.
Taktiez nechapem na co mieris tym, ze ti tu mam vypisovat brzdy a plaste, chces ma zhodit alebo co ?! ...ale je to v podstate jedno
..ja jazdim lahsi FR takze moje kriteria na plaste su: zosilnene boky b. vyztuhou, sirka cca 2,5, zmes super tacky a celkovy dojem ako plast drzi na terene. Teraz mam high rolleri 2,5 super tacky. Brzdy: magura gustav, louise, ..aj julie je v pohode, avid juicy 5, 7, code, formula oro ..a mnoho dalsich (ale riesim len tie ktore dobre poznam, nie tie o ktorych som pocul iba na jarmoku alebo ciganskej zabave)
..a vtom je ten rozdiel, neriesim veci o ktorych nic neviem ako niektory na tomto fore ..a ked si niekto zalozi temu aby pocul nazory inych na nieco a sa mu tam nedajboze objavi nieco negativne tak uz je z toho problem ..a potom krtek je k.kot, nevie ani co rozprava..a bla bla
potom treba pri zakladani temy napisat: "poradte mi prosim ..chcem pocut aj nazory ostatnych... ale neze mi na to napisete nieco pravdive alebo negativne ! ..a neze mi napisete ze sa to da niekde kupit lacnejsie ako v mojom milovanom obchode !!!" a vec je vyriesena, potom budeme pisat same krasne veci ako: aaaano, je to skvela brzda ta hayes sole, ....hmmmmm a ta skvela cena, len 7350Sk ! ..noooo tak to je skvele... a svet bude krajsi