ja by som si z tých vidlíc nevzal ani jednu ale z tých 3 by
som si vybral RS Duke tie skareb tak moc neberú menšie nerovnosti
a sú to čisto závodné vidli
šak sa nepytal čo by si nevybral ty ale mam taky dojem ze to tu zase skonci zamknutim a preto prispievam:
kup si marzošku je najlepsia nulová údržba a nemaš problemy
ved nekric on len povedal svoj nazor, ak s nim nesuhlasis, tak si ho nevsimaj ja by som bral tiez radsej pruzinu-olej, konkretne ti poradit neviem, nemam skusenosti...
ak zavodis tak volba medzi scarebom alebo r7. obidve vidlice su pouzitelne len s kotucmi (skareb roztahuje ako...). ak zavodis a mas vcka tak smola a jedine duke
ak nemas zavodne ambicie, tak volba medzi duke a r7. r7 nepoznam a asi len malo jedincov ma skusenosti ale je to kategoria lahkych vidlic cize to pojde na ukor zivotnosti pri drsnejsom zaobchadzani. duke je super volba osobne si myslim. (temy scareb vs duke tu uz boli, zalistuj v stasich)
pruzina ci vzduch? lacnejsie vzduchove vidlice su menej citlive. ale vo vyssej kategorii uz su rozdiely skor v linearite priebehu zdvihu. pruzina je (podla mna) lepsia ak trafis spravnu tuhost. ja mam tiez podobnu hmotnost a potreboval by som maksiu pruzinu, pretoze standartne su stavane tak na 70-80kg by som povedal. v takom pripade je lepsia vzduchova vidla bo nafukas tak ako potrebujes.
Ja by som tiez bral tu bomberu MX COMP, jednoznacne co ju maju ludia - tak ziaden problem a co sa tyka pozri si bo ich je viac typov kolko na nu mas prachov. ja by som zobral MX COMP ETA
to filo18:
Chlapec vieš čo tu píšeš? Mx Comp sa ani nedá porovnávať s RST. takáto somarina je aj ako sranda urážkou!! ale jednoznačne Mx!!
neviem aké máš informácie ale MX Comp je jednoznačne naj vidla do 10tis. na XC!!
to filo18:
Chlapec vieš čo tu píšeš? Mx Comp sa ani nedá porovnávať s RST. takáto somarina je aj ako sranda urážkou!! ale jednoznačne Mx!!
neviem aké máš informácie ale MX Comp je jednoznačne naj vidla do 10tis. na XC!!
ja by som tiez pridal, lebo na nu v tejto cenovej kategorii pocuvam chvaly, ale maju ju traja kamosi a dvom z nich na zaciatku trosku drhne a treti ma tiez problem s nabehom pruzenia v nizsich rychlostiach....ale maju ich kratko, chystaju sa s tym nieco robit ....ale inak su spokojni
to filo18:
pokracovanie flame:)
MXvzduch je dobra tak pre chrtov, co chcu aby im vidla pruzila len pri velkych narazoch:) Z tych co si uviedol by som bral Duka...pruzina.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
som si vybral RS Duke tie skareb tak moc neberú menšie nerovnosti
a sú to čisto závodné vidli
kup si marzošku je najlepsia nulová údržba a nemaš problemy
A čo je na nej zlé ak sa smiem spítať?
ak nemas zavodne ambicie, tak volba medzi duke a r7. r7 nepoznam a asi len malo jedincov ma skusenosti ale je to kategoria lahkych vidlic cize to pojde na ukor zivotnosti pri drsnejsom zaobchadzani. duke je super volba osobne si myslim. (temy scareb vs duke tu uz boli, zalistuj v stasich)
pruzina ci vzduch? lacnejsie vzduchove vidlice su menej citlive. ale vo vyssej kategorii uz su rozdiely skor v linearite priebehu zdvihu. pruzina je (podla mna) lepsia ak trafis spravnu tuhost. ja mam tiez podobnu hmotnost a potreboval by som maksiu pruzinu, pretoze standartne su stavane tak na 70-80kg by som povedal. v takom pripade je lepsia vzduchova vidla bo nafukas tak ako potrebujes.
taktak pridavam hlas
neni ak vymaknes nejaku akciu!!!
MXvzduch je dobra tak pre chrtov, co chcu aby im vidla pruzila len pri velkych narazoch:) Z tych co si uviedol by som bral Duka...pruzina.