ahojte...poradite nejaky tip bicykla okolo 250 euro?? pevny ram,mtb...mam 188/93.potrebujem to na bezne vozenie,ziadne zjazdy,skoky...na cestu..pozeral som GT,CTM ale nepoznam bicykle...poradi mi niekto?? dik
GT je dobrá značka len podľa toho aký model...ale čo tí môžem poradiť nekupuj žiadne srandy ako CTM,DEMA,AUTHOR a podobne kktiny...a predpokladám že chces aj odpruzenu vidlu ...ked tak už zainvestuj a kúp aj hydrauliky ale nwm či sa k tebe budú hodit ked ces len jazdiť na cestach....ale určite nekupuj hore uvedene značky lebo potom budeš chodit po servisoch .... (odporúčam : Ghost,Giant,Merida,Scott,Felt,Ktm a tak...to sú este veľa kvalitných )
to WENO_WMK - co je na tomto bicykli podla teba zle ?
Podla môjho nazoru na bezne vozenie uplne postacujuci...
Ci ty mas CTM, Author, Demu.... ...a chodis stale po servisoch ????
Ja CTM nemam a ani by som nechcel....a hovoril som ze tie lacnejsie modely su uplne srotne....ale toto cudo co si sem dal za 300eka?...ani nahodou.....si pozri to GT-čko co som sem dal z bazaru a je za 250€...Ja len radim nie prikazujem
Pojem zaruka ti asi vela nehovori.. kludne si kup bicykel z bazaru- ak sa ale do toho nevyznas kupujes macku vo vreci a cely bicykel preplatis niekolkonasobne. Jedinou istotou je kupovat od kamaratov. Ak ti ale po tyzdni praskne ram, mas holt smolu.
Ja CTM nemam a ani by som nechcel....a hovoril som ze tie lacnejsie modely su uplne srotne....ale toto cudo co si sem dal za 300eka?...ani nahodou.....si pozri to GT-čko co som sem dal z bazaru a je za 250€...Ja len radim nie prikazujem
Myslim, ze dnes je tak trosku "preznackovane".
Osobne mam 17 rokov Meridu Dakar 660 - co uz vtedy bol ako ty vravis "srot", ale ja som na tom "srote" najazdil 17000km s absolutnou spokojnostou a bez najmensich problemov. A jazdil som po horach, po cestach, viacdnove tury a bicykel som vôbec nesetril.
Je jasne, ze dnes za 250 € nekupis ziadne "delo" - ale potrebuje autor tejto temy taky kvalitny bicykel, ked mu na jeho ucely dobre posluzi aj lacnejsi a "neznackovy" ?
A z bazaru ? Ani zadarmo - ja osobne by som na to nemal odvahu, ked by som nevedel, co sa s tym bicyklom dialo a co tam bolo - nebolo opravovane, menene, zlomene....
Nechcem sa ta dotknut, ale asi nebudes mat 17 rocne skusenosti s bicyklovanim, takze tvoje "rady" sa asi daju vnimat skôr cez optiku ovplyvnenia "znackovym" tovarom...
...vyrobenym na Taiwane tak isto ako tie CTM..
presne tak.. si mysli ze nejaky GT, spesl, giant alebo scott su neviem ake znacky ramov a pritom to preslo rukami toho isteho sikmookeho, ktoremu 10 minut dozadu presiel rukami nejaky ctm, author, dema a nemal ani sajnu naco bude tych par trubiek, ktore pozvaral.
Dakujem vam vsetkym...ja pozeram len na cenu maximalne tych 250-300 euro...na vozenie cez vikend s tym ze tam budem mat dcerku v sedacke...nechcem z bazaru...co tento??http://www.ctm.sk/model/mtb/terrano-2-0/
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
btw. gt je dobrá značka ale za tie peniaze nič poriadne nekúpiš..
Problem ?
čokoľvek kúpiš, budeš nadávať
a máš 188/93...budeš nadávať
zainvestuj viac, alebo bazár
keď tu tliachaš dve na tri...
Myslim, ze dnes je tak trosku "preznackovane".
Osobne mam 17 rokov Meridu Dakar 660 - co uz vtedy bol ako ty vravis "srot", ale ja som na tom "srote" najazdil 17000km s absolutnou spokojnostou a bez najmensich problemov. A jazdil som po horach, po cestach, viacdnove tury a bicykel som vôbec nesetril.
Je jasne, ze dnes za 250 € nekupis ziadne "delo" - ale potrebuje autor tejto temy taky kvalitny bicykel, ked mu na jeho ucely dobre posluzi aj lacnejsi a "neznackovy" ?
A z bazaru ? Ani zadarmo - ja osobne by som na to nemal odvahu, ked by som nevedel, co sa s tym bicyklom dialo a co tam bolo - nebolo opravovane, menene, zlomene....
Nechcem sa ta dotknut, ale asi nebudes mat 17 rocne skusenosti s bicyklovanim, takze tvoje "rady" sa asi daju vnimat skôr cez optiku ovplyvnenia "znackovym" tovarom...
...vyrobenym na Taiwane tak isto ako tie CTM..