zdravim mam taky problem v mieste kde som oznacil fotku sa mi povoli skrutka s ktoru sa dotahuju capy a potom to vrzga dotiahnem to je to dobre no cca po 1km jazde sa to povoli zase a vrzga to zavity su v pohode pocul som o dakom loctite lepidle ze vraj by to malo pomoct bude to stacit? a vyriesi sa stim ten problem?
tie lepidla (teda tusim ze myslim to) su to ked si kupis nieco nove tak na tych skrutkach mas vacsinou taky povlak inej farby ako srob , tak to je ono , v podstate to zabranuje tomu aby sa srob sam povolil (tachsie sa to potom aj od skrutkovava) ale neviem co to bude robit v tom mieste... (ak trepem tak pardon inak ja si to davam skoro na vsetky sroby ked neico davam na bike a myslim si ze je to v pohodicke resp nemam problemy s uvolnovanim)
-asi som ti moc nepomohol (tak aspon pre ostatnych aby vedeli o com je rec
mam doma RM Volcano 70 na ktorom uz nejazdim a taky problem som tam nemal ale vsetko je mozne, inak ked som robil servis zadnej stavby tiez som bol prekvapeny ze daktore skrutky neboly vobec poistene ziadnym lepidlom na zavity bola to napr. skrutka vrchneho oka tlmica a taktiez jedna zo skrutiek zadnej stavby pri prasati brzdy ... ale za malo penazi atd ale je to podareny ram ten RM 08 je uplne identicky z http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=35366
1. rozobrať+skontrolovať+vyčistiť+podla toho čo tam je možno aj namazať
2. možme uvažovať o lepení loctite-om, nanesieme na závit
3. utiahneme správnym momentom
4. necháme odstáť
5. napíšeme výsledok do fóra
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
-asi som ti moc nepomohol (tak aspon pre ostatnych aby vedeli o com je rec
takze ak nepotrebujes neustale nieco zaistovat (pouziva sa napr. aj na auto brzdy, pri vymene platniciek) zajdi radsej niekde do autoservisu, tam Ti kvapku hadam daju
takze ak nepotrebujes neustale nieco zaistovat (pouziva sa napr. aj na auto brzdy, pri vymene platniciek) zajdi radsej niekde do autoservisu, tam Ti kvapku hadam daju
aj lacnejsie su tusim co sa predavaju ako sekundove lepidlo ale neviem ci to nie je slabsie ..
A čítal si návod na použitie? Lebo to treba nechať 24 hod. bez zaťažovania.
24 hodin po naneseni nezatazovat otazkami
loctite 243 na zavite utiahnutej skrutky drzi do troch hodin, vo vacsej medzere mu to moze trvat aj tych 24 kym chyti
http://www.olejshop.sk/lepidla/p/loctite-zajistovani-sroubu-stredne-pevnostni-243-10ml-lt-24304/
Je dost drahy , ale kedze sa dava len 1-2 kvapky na srob, tak aj toto male balenie vydrzi par rokov.
Nečítal som celú debatu, mal som pocit, že to lepil loctitom.
No aj ten lak musí predsa nejakú tu chvíľu vytvrdnúť.
mám dobrú náladu
http://www.olejshop.sk/lepidla/p/loctite-zajistovani-sroubu-stredne-pevnostni-243-10ml-lt-24304/
Je dost drahy , ale kedze sa dava len 1-2 kvapky na srob, tak aj toto male balenie vydrzi par rokov.
obcas sa podari kupit zlacneny, ma totiz urceny datum spotreby a ked expiruje, predavaju ho za facku, aj ked este v pohode fixuje par dalsich rokov.
a to je uz co povedat
aspon sa tu tema trochu rozprudi
2. možme uvažovať o lepení loctite-om, nanesieme na závit
3. utiahneme správnym momentom
4. necháme odstáť
5. napíšeme výsledok do fóra
ci sa vnutorny kruzok nepohybuje spolu s vonkajsim........
ci sa vnutorny kruzok nepohybuje spolu s vonkajsim........
vsetko ide hladko a akou silou to mam priblizne utiahnut?