ale to je z marca to bude predane. Niektori predajcovia sa spravaju ako neukojene, frustrovane stare pixle, ktore uz roky nemali .......alebo ako deti, nedal si mi cukrik, tak ja ti nepoziciam hracku, bleeeeeeee
Turbi dik, prave som volal podla adresara co si pastol, je tu vo Zvolene Tiko Sport, tak som sa potesil, akurat, ze mi v telefone oznamil, ze mozem ist za svojim predajcom, lebo tam som vraj urobil trzbu
To uz nepotrebuje komentar v podstate slovenski predajcovia sa spravaju ako hyeny!!! Banda!
Tak to ma mrzí. Škoda, že som doteraz neprešiel v Čechách školením od Mavicu a okrem kompletného náradia zakúpeného pred skoro rokom mi stále chýba licencia na servis a následný prístup k náhradným dielom.ň
Toto fakt nepochopím keďže ako jedny z mála servis centier Mavicu na Slovensku by ťa mohli pekne skásnuť keďže veľa možností nemáš.
spice objednane z Viedne, vyplakal som sa im do telefonu a poslu mi to hned busom do BA (nejaky gastarbeiter) a ten nasledne vecernym do ZV
Ach, stara, dobra Vieden.....tam vzdy clovek pochodi
Lord Klaymen and other ....takze je cas poohliadnut sa po novych kolesach, kedze pod paskou su tie niple pekne zahrdzavene a urcite to pojde pekne po jednom do "preč" .....
Co radite do cca 300 EUR (komplet)?
angel1, na cesťáku mám Campagnolo a kupoval som do rezervy špice a ložiská. Bez problémov. Jednu š***** som už musel meniť po dva a pol roka prevádzky. Na horskom mám skladačky a na uhlíkovej meride pôvodné shimano... To len tak mimochodom. °-)
tak neviem, či si pochopil, o čom článok pojednáva.
Lebo ten je o prekážkach v podnikaní Slovákov na Slovensku zo strany štátu.........
štátni úradníci dotujú za provízie cudzokrajných, ktorí sa po uplynutí výhod zbalia, odídu, ale domácim živnostníkom hádžu polená pod nohy.
Lord Klaymen and other ....takze je cas poohliadnut sa po novych kolesach, kedze pod paskou su tie niple pekne zahrdzavene a urcite to pojde pekne po jednom do "preč" .....
radím ísť do niečoho,čo má UST ráfiky,napr.tieto RM 3 , jazdím ich síce len 1/2 roka , ale dávam im zabrať , držia bez najmenšieho problému , cena cca 285 Eur aj s poštovným http://www.kupkolo.cz/fulcrum-mtb-kola-red-metal-3_z5709/
Čo si chodil do MT na priemyslovku? Tiež sme tu mali takého experta, buď mu zem ľahká. Papršleky používal pri grafickom skladaní síl na mechanike (pomocné čiary)
Čo si chodil do MT na priemyslovku? Tiež sme tu mali takého experta, buď mu zem ľahká. Papršleky používal pri grafickom skladaní síl na mechanike (pomocné čiary)
profesor je vysokoskolsky titul,takze stredna tazko..ale ano mam SPS,ale nem MT
Áno, viem, že vysokoškolský. Len ľudia to často nespráve používajú pre stredoškolských učiteľov, tak som si nebol istý či nie si jeden z nich. Ale tá aula mi mohla napovedať, nečítal som moc pozorne.
Ja?No! Ale ano, uz sme si spolu pisali o tom, ze poznam aj pohlad zivnostnika, i zakaznika. Ale ak je niekto servisne stredisko, mal by servisovat a nie ma poslat do pecka preto, ze som ten bajk kupil v inom meste. Mimochodom ani predajcovia aut neziju z predaja vozidiel, ale zo servisu (leasingu, poistiek). A uz ked by som k niekomu chodil na servis, urcite by som si tam kupil aj nieco ine. Clovek vzdy nieco kupi, ked ide do cyklo predajne. Navyse Tiko je obchod, kde som chodil casto a kupoval si tam vzdy nejake veci - oblecenie, vyzivu, komponenty. Uz len z toho dovodu ma nemal poslat do prec. Ibaze uz viac tam nepachnem. A to som tam chcel kupit bike pre zenu. Takze teraz ho pojdem kupit do BB. Alebo sadneme do auta a zbehneme ku Kubicovi. Mam od neho dva bajky, dalej sesternica a svagor detto a tak u neho kupim dalsi. Keby som mal cas, bol by som zbehol po ten spúic k nemu autom, no nebol cas. Aj tak mi nahradne spice poslal napokon on a to nie je uvedeny ako servis Mavic.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mozno by Ti nejaky paprsok (luc, drot...
skus dopatrat komu to daroval, hadam nejaky kusok z toho pusti
To uz nepotrebuje komentar
Tak to ma mrzí. Škoda, že som doteraz neprešiel v Čechách školením od Mavicu a okrem kompletného náradia zakúpeného pred skoro rokom mi stále chýba licencia na servis a následný prístup k náhradným dielom.ň
Toto fakt nepochopím keďže ako jedny z mála servis centier Mavicu na Slovensku by ťa mohli pekne skásnuť keďže veľa možností nemáš.
Ach, stara, dobra Vieden.....tam vzdy clovek pochodi
ale tak debilizmus našich bolševických predajcov je dlhodobo známa vec.
slováci sú drotárska lúza obchodný duch tu nikdy nebol.
fakt len banda drotarov!
fakt len banda drotarov!
tak neviem, či si pochopil, o čom článok pojednáva.
Lebo ten je o prekážkach v podnikaní Slovákov na Slovensku zo strany štátu.........
štátni úradníci dotujú za provízie cudzokrajných, ktorí sa po uplynutí výhod zbalia, odídu, ale domácim živnostníkom hádžu polená pod nohy.
radím ísť do niečoho,čo má UST ráfiky,napr.tieto RM 3 , jazdím ich síce len 1/2 roka , ale dávam im zabrať , držia bez najmenšieho problému , cena cca 285 Eur aj s poštovným
http://www.kupkolo.cz/fulcrum-mtb-kola-red-metal-3_z5709/
profesor je vysokoskolsky titul,takze stredna tazko..ale ano mam SPS,ale nem MT
Navyse Tiko je obchod, kde som chodil casto a kupoval si tam vzdy nejake veci - oblecenie, vyzivu, komponenty. Uz len z toho dovodu ma nemal poslat do prec. Ibaze uz viac tam nepachnem. A to som tam chcel kupit bike pre zenu. Takze teraz ho pojdem kupit do BB. Alebo sadneme do auta a zbehneme ku Kubicovi. Mam od neho dva bajky, dalej sesternica a svagor detto a tak u neho kupim dalsi. Keby som mal cas, bol by som zbehol po ten spúic k nemu autom, no nebol cas. Aj tak mi nahradne spice poslal napokon on a to nie je uvedeny ako servis Mavic.