Pred časom /asi dva mesiace/ som kúpil predstavec Ritchey WCS a čo sa nestalo , po pár výjazdoch sa začalo šúpať logo . Stalo sa to už niekomu , alebo som kúpil slušne vyrobenú repliku ? Na funkčnosti to neuberá , ale je to predsa Ritchey WCS to už niečo o kvalite naznačuje , nie ?
Fiha, no fakt divne. Predpokladam ze bowden o to nesucha a brzdova kvapalina ti po tom nepotiekla ale aj tak by tomu nemala nic spravit. Nepouzil si nejaku inu vazelinu alebo olej. Ale aj tak sa mi to nezda. Pri takejto znacke a triede toto neprichadza do uvahy. Ja by som tuto fotku poslal vyrobcovi (co ak ide fakt o nejaku kopiu)
no ja som tri roky jazdil predstavec ritchey pro a postupne pocas tejto doby to viac menej vybledlo az ho mam teraz uplne cisty.to co vydim u teba je asi nekvalitny nastrek,alebo ako to nazvat.inak na kvalite to urcite neubera.Mal si len smolu na jeden z mozno tisic.
Mám to na cestáku a jediné s čím prichádza do kontaktu je moja ruka . Asi poťím acetón alebo nejaké iné rozpúštadlo . Asi to pošlem Ritcheymu . Určite bude rád že mu niekto falšuje komponenty .
neviem ako sa dostava predstavec do kontaktu z rukami.ked si to kupoval normal v shope tak to nebude kopia.proste smola.Olup to cele a budes mat pokoj.
Ano ano TRIKI ma prave 250 kusov na konte.Cele Euskal Herria je na teba hrde.Len pokracuj v nasom diele.Ciel je jasny.
GORA,GORA TRIKI z GERNIKY.
Možno sa Vám to bude zdat smiešne ale po prečítaní príspevku to fakt tak môže byť, proste môže to byť spotenou rukou. Niektorí ľudia majú tzv. agresívnejší pot, raz mi to vysvetlila jedna pani v optike, niekomu vydrží lak na okuliaroch celý život a niekomu odíde po roku. Takže neviem.
Cena bola samozrejme dobrá /cca 1700/ a to som nevedel , že bol nepoužitý. Samozrejme , len čo som zbadal ten problém , azačal som si všímať či nezbadám nejaké odlišnosti , ale fotky na eshopoch čo pozám sú nekvalitné /zlý uhol a pod./ a na Ritchey stránke som ho nenašiel , lebo tam sú iba nové
Myslím, ze to kludne moze byt potom. Pot je velmi agresivny, takze nemyslim, ze by to bolo nieco vynimocne. Ak vyrobca nedeklaruje, ze logo je gravirovane laserom (to by vsak bolo sive, ako podkladovy material), tak to pust z hlavy a pokojne spi.
Este mi napadlo - skus ho odvazit. Ak hmotnost +/- zodpoveda, tak to replika asi nebude.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ano ano TRIKI ma prave 250 kusov na konte.Cele Euskal Herria je na teba hrde.Len pokracuj v nasom diele.Ciel je jasny.
GORA,GORA TRIKI z GERNIKY.
btw:ty tlacis bycikel,to si si mal kupit káru ta sa tlaci na bajku sa jazdi.
Ja ho este aj prikryjem pofukam a poviem dobru noc.Zenska sa stazuje ,ze to ani jej tak nepoviem.
To vies,bajk je na vecne casy...
Este mi napadlo - skus ho odvazit. Ak hmotnost +/- zodpoveda, tak to replika asi nebude.