Čo máte všetci proti veľkým zdvihom na HT. Napríklad Devilwork Kerberos má napísané v záručnom liste, že je na ňom vhodné voziť vidlice do 180mm, a pravdepodobne, že znesie aj 200mm, ale na to sa už nevzťahuje záruka.
devilwork rovnako ako darkside (a možno by sa ešte pár výnimiek našlo) majú HTčka s geometriu navrhnutou tak aby tento zdvih zdržali, keď dáš napr na obľúbeny raptor alebo cocaine 180 tak ta geo je vhodná tak na chodenie po rožky a nazat... a ďalšia vec na HTčku ten zdvih aj tak nevyužiješ
Skus si predstavit ten nepomer 180/200mm vpredu a vzadu pekna "0"...
Aky budes mat z jazdy pozitok oproti vidle s nizsim zdvihom? Prinajmensom rovnaky, pravdepodobne horsi lebo obvykle tieto fr/dh vidle su tazke svinuchy, a trapit htcko (je jedno akej znacky) je podla mna blbost
Ja mám 180 na htčku a žiadne dw nemám, zdvih využívam v poho celý a akože nechápem čo je to za blbosť že vidla požere a zadok kopne, mňa ešte v živote nekoplo ? O tom to HT je že musí človek aj nohami pracovať a nie len spoliehať sa na susp. 100mm zdvih možno je na htčku dobrý pri XCčku ale ak chce chlapec chodiť aj dolekop tak zdvih 100 mu to pekne podkopne a pri strmšom svahu to pocíti riadne, síce totema je blbosť teda statočná ale zdvihovo určite nie. Ak sa pýtate ako mi to na tom htčku so 180 ide hore tak vám poviem že sa vydriapem všade
Videl si niekedy že by niekedy pod niekym rupol rám so 180 ? Ja veru ešte nie, ak nie je človek úplný kok a nedropuje 2m na placku ( ano aj to som skúšal a neprasklo mi to ) a nejazdí ako prasa tak nevidím dôvod kde a prečo by sa to malo lámať, a asi ta sklamem že to nejazdím kvôli swágu ale preto lebo nechcem mať smerom dolekop uhol 70 stupňov, peace a Vlado veď len giant podo mnou skonal ale to sa ako bike nepočíta predsa
komu niet rady, tomu niet pomoci toto je milionkrat omielana pesnicka a uz ma to nebavi na to reagovat no aj tak mi to nedalo a ozval som sa... vidim ze to ale nema vyznam tak uz sa nad tym budem len usmievat
Nevidím dôvod prečo takto znechutene reaguješ Ja som len napísal ako to vidím ja a aké mám ja z toho pocity nechápem prečo to tak zatracuješ, jazdil si niekedy na tom ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aky budes mat z jazdy pozitok oproti vidle s nizsim zdvihom? Prinajmensom rovnaky, pravdepodobne horsi lebo obvykle tieto fr/dh vidle su tazke svinuchy, a trapit htcko (je jedno akej znacky) je podla mna blbost
totenka na HT to určite zabije a ked nie geo. tak a spon hopsala v ineralke
PS je to ťažka krava
pozrat pozere, aj ram ti to bude zrat az sa prezere a rupne ti... potom ale neplacte.. a tie katastrofalne geometrie potom.. ach
komentare, bez vlastnej skusenosti sa snazim uz nedavat (viem, ze ich tu mam pozehnane tak sa vsetkym ospravedlnujem)