Nastavenie REBOUND "zajac/korytnacka" mi vobec nereaguje. Vidla je uplne nova a zakladne nastavenie bolo uplne na doraz v polohe "korytnacka" otocil som najprv len 1/2 az 1 otacku smerom k "zajacovi" ziadna reakcia. Vidla bola stale velmi pomala. Potom som postupne povoloval smerom k "zajacovi" kolko slo, ale reakcia stale ziadna.
Vidla bola prifuknuta dostatocne.
Viete mi poradit kde moze byt problem? resp. co s tym?
Dakujem
lebo v nizsej olej zhustne a je vsetko viac pribrzdene.
Jinak reklamace
Zmena odskoku v krajnych polohach je aj pri velkych mrazoch citelne rozpoznatelna, bezne to tak robime...
Hmm reklamacka, myslite ze to vyreklamujem/opravim aj tu v BA? Kupoval som ten Bike z EvansCycles v UK. konkretne Felt Compulsion 2
Eximo (dovozca RS) ti reklamacku moze, ale pravdepodobne neuzna, pretoze je kupovana v zahranici a nie u slov. predajcu/dovozcu biku/vidlice...
Budeš si to musieť nechať opraviť na SVK mimo garančky za peniažky alebo poslať tam kde si kupoval.
Toto je presne ten problém kupovania veci na nate že je to lacnejšie ale v pripade reklamacií nastava problém s vybavanim reklamacie.Otazka znie za kolko si ju tam kupovala a za kolko by sa dal zohnať na SVK alebo Viedni.Aby si nakoniec nedopadol tak že s poštovným hore dole ťa vide skoro rovnako ako tu.Prajem hoden zdaru.
Cez net sa kupuju ine veci na bike a nie vidla a podobne ťažke komponenty.
Hmm teraz som fakt zmateny..