mam 4-rocnu Demu, nic moc, nestala ani 10 litrov ale ja nie som vasnivy cyklista, ktory tyzdenne nabeha 100 kilakov. Casu je pomenej a aj ked ma bicyklovanie bavi, nie je nan vzdy cas. ALE konecne som si okrem ineho dokupil rohy. A kedze nie som velmi zrucny s hambou som sa opytal na ich montaz. Starsia predavacka mi poradila aby som zrezal grip, co je podla mna fuserske. Chlapik co tam tiez predaval povedal, ze grip sa da posunut handrou. Neda, teda aspon to tak velmi presvedcivo vyzera. Ako ich mam teda namontovat. Ja viem, ze teraz vyzeram ako uplny ko*ot, ale co narobim.
posledný komentár: 19. 1. 2024 o 20:36
povoliš objimky riaditka prehadzovačov a brzd oboje trocha posunieš ku stredu aj s gripmy pritiahneš a na boky nasunieš tvoje nove gripy. klasika. vela zdaru
ty si z gripov nikdy nerezal?... ved ked nechcem mat radenie chrtacky(iný výraz ma nenapadol) úzko tak z gripov proste zrežem či su gumene alebo penove.samozrejme aby boli dostatocne široké pre ruku
... druhé riešenie je kúpiť nové a staré predať
bike
Na kolokráme a podobných e-shopoch som bol aj ja. Mňa skôr zaujíma, či nemáte nejaký navyše nápad. Tie EA sú hnusné a karbón radšej nie.
Preto stale riesis rohy
Hnusnost je vec nazoru. Ja som ich chcel tiez odporucit. Aj som ich uz drzal v ruke a su mojim favoritom.
Aj karbon/nekarbon je vec nazoru