Tak to si musel do toho riadne dupnut; ale je mozne ze uz bola narusena (zle nitovana)...
Daj tam rychlospojku (ak ju nemas) ale kup novu.
EDIT: Brehy je rychlejsi
neviem či to pomoze pretoze my asi pred tromi dnami na servise povedal ze je dost vytahana a to zeliezko na meranie uz skoro zapadlo,myslis ze to pomoze aj tak? ak hej tak za kolko sa asi da zohnat ta rychlospojka?
Ja som kupil za 1,5€ a potom som ju nevedel dať dokopy (dve hodiny som sa s nou hral, nakoniec som ju hodil do zasuvkya znitoval retaz (ale uz si musim kupit dalsiu) )
tak tak bike mam od nova a mam uz 700km to uz ju mam menit???,menit ju nebudem kym nebude preskakovat
to len tak na okraj kedy ju mam menit....diky za rady
V zásade treba meniť podĺa typu jazdenia či sa jazdí frekvenčne, alebo silovo. Čím silovejšie jazdíš, tým skôr treba meniť reťaz. Pre 9spd to vychádza okolo 1500km možno niekedy 2000km. V servise ti povedia, že po 1000km, no oni chcú zarobiť.
Čo sa týka 10spd tak neviem, zatiaľ mám jednu reťaz a tá má 700km počítam, že 1000km bude max.
Čo sa týka údržby, ja čistím reťaz cyklostárom po každom výjazde, aj keď je sucho, aj mokro, možno aj to predlžuje životnosť.
Taj ja jazdím skor silovo ,mam 8spd kazetu .v servise to je jasne ze kazdy povie skor aby dačo cashli
.moja retaz ma presne 768 km a dufam ze to vydrzí do aspon tych 1500km :O
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Daj tam rychlospojku (ak ju nemas) ale kup novu.
EDIT: Brehy je rychlejsi
Rychlospojka: http://www.suncycle.sk/sk/produkt/spojka-sram-powerlink-9sp/297
(prvy priklad kt. som nasiel
dost blba rada, to fakt niektori menite retaz kazdu chvilu?
Joko ma asi pravdu, bud radenie nasilu alebo zla udrzba
to len tak na okraj kedy ju mam menit....
Čo sa týka 10spd tak neviem, zatiaľ mám jednu reťaz a tá má 700km počítam, že 1000km bude max.
Čo sa týka údržby, ja čistím reťaz cyklostárom po každom výjazde, aj keď je sucho, aj mokro, možno aj to predlžuje životnosť.
.moja retaz ma presne 768 km a dufam ze to vydrzí do aspon tych 1500km