mam rám z tejto zliatiny a je tri krát zoslabovaný. Chcel som sa spítať či zvládne aj trocha tvrdšie XC, a či niečo vydrží. Lebo zdá sa mi velmy tenký a tak trocha už aj obavi keď niekde v lese na niečom trocha hopsnem viem že to nie je stavané na skákanie, ale predsa malo by to snáď nejaké malé odlepenia od zeme vydržať nie ? Vopred vďaka za reakcie.
povacsinou uz pri odlepeni sa od zeme sa trubky zacnu rozchadzat a opustat.. nedoporucujem na ten bicykel ani vysadnut radsej nemusel by vydrzat. dost ze tie komponenty na nom stale su..
mikee : načo by zasa taký bike robili keby ani sadnúť naň nemôžem Snáď teda dačo vydrží, ma za sebou dve sezony tvrdšieho zaobchádzania a zatial všetko v poriadku. Ale rozmýšlam treba nad takým Kona Hoss rámom, mohol by spĺňať predstavu tvrdšieho rámu na XC ?
sorry ale moja angličtina je biedna tak reagujem v rodnej reči tak hej nebudem to riešiť, keď sa zlomí tak sa zlomí potom to budem musieť riešiť Snáď som si to teda dobre preložil
Ja mám tiež rám zo 7005 a zatiaľ je celý, tak to s ním nebude až také zlé Len keď sa do pedálov zapriem viac ako je zdravé tak sa prehne aj o pár centimetrov.
diiky hoši za reakcie, hneď sa trochu lepšie cítim lebo predsa všetci okolo mňa majú rámy 6061-alebo 6063, tak stále ten môj podceňovaný. Ale keď som sa aj pítal môjho známeho čo aj závodí hovoril tiež že tomu rámu vôbec nič neuberá na kvalite za to že 7005. A myslim že je aj dosť tuhý nejaké ohíbanie som zatim nezaznamenal a to mu dávam už dva roky pekne zabrať, tak dúfam že ešte jednu sezónu odchodí, potom plánujem výmenu rámu, buď HT s nižšim ťažiskom alebo niečo takéto treba http://www.bike-eshop.cz/ramy-horska-kola/ram-ghost-amr-square-140-2009&mb_cmp=zbozi
vydrzi neboj. tiez mam 7005tku na croske a jazdim aj po lese. akurat ako spomina dipi ono sa to trochen kruti ako dazdovka pri sexe uz ho mam 8 rokov keby chcel davno praskne
ked ho zlomim dam ti vediet aby si mal obavu
u mna to je asi tym ze mam crosovy ram. tensie trubky?. teda ked tvrdite ze vam sa nekruti alebo mam kapanek silnejsie konariky ako vy
a je to model 2005 ziadna novinka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ked ho zlomim dam ti vediet aby si mal obavu
a je to model 2005 ziadna novinka
Moj je tiez zo 7005 a krutenie sa nekona. Ale je pravda, ze k 3.5 kilovemu ramu sa privlastok lightweight nehodi.