Minule leto som si kupil MTB "GT Outpost Disc 2010" a hned pri kupe som si vsimol ze predna kotucova brzda je velmi slaba (ked som ju stlacil naplno tak som mohol pohnut bikom) Hned som to povedal predavacovi, on zobral bike na servis s tym, ze predny kotuc odmastili a ze to je normalne, ze si to o chvilu sadne a bude to ok. Problem je ale v tom ze si to moc nesadlo a jednoznacne mi brzdi zadna brzda lepsie ako predna.
Podla popisu je brzda "Pro-Max, mechanická disková".
Napadlo ma ze skusim dat nove brzdove dosticky. Aky je na to Vas nazor?
Dakujem za rady.
posledný komentár: 22. 7. 2024 o 22:37
a vedel by mi niekto blizsie napisat ako funguje ten modulator na V-cka ? prvy krat to vidim.
a vedel by mi niekto blizsie napisat ako funguje ten modulator na V-cka ? prvy krat to vidim.
myslim ze je to obycajna pruzina v trubicke, no a nerobi to nic ine len to ze akonahle sa dotknu platnicky rafika tak este stale sa daju packy zatlacit, Robi to teda skor len akoby brzdy citlivejsie... pochybujem ze to pomaha aj co do sily, to by tam musela byt nejaka kladka alebo co..
ale dik za prispevky bude to asi len o tej citlivosti
... a to iste, rovnaky nanic brzdny ucinok. Kedze je bike este v zaruke (ma len cca 150km najazdenych) tak to zajtra zoberiem spat do obchodu nech si to laskavo opravia, su od toho plateny