Ja jazdím Continental Gravity 2,25" co je niečo ako Mountain King-y ale môj brat jazdí oba tebou spomínané plášte. Teda na prednom má Speed Kinga a vzadu Mountaina. Osobne si to nevie vynachvániť a ku tejto kombinácii prišiel iba náhodou,že zrovna nemali ani jeden vzorok 2x.
Asi tiež vymením predok za Speed-a.
Daju sa u Teba zohnat RaceKing 2,2 Supersonic? Chcel by som jeden dozadu. Vpredu bude MountainKing, teda ked ho konecne Kolokram doruci.
Naposledy si spominal nieco o horsej dostupnosti.
Byvam v Dubnici nad Vahom,a blizko je Nova dubnica kde je autorizovany obchod cannondale kde maju siroky vyber plastov a dusi Continental.RaceKing 2,2 Supersonic by nebol problem zohnat u nich
race king je uz dost o nicom, nema bocne vedenie, je to taky balon, v traverzoch to smyka ako svina....na mountain kingoch supersonic 2.2 mam ledva 100km ale zatial som spokojny, gulaju sa statocne
mam v predu aj v zadu RaceKing 2.0 supersonic... a je to hnoj
vobec to nedrzi v lesoch na takmer ziadnom podklade...
jedine kde to drzi, je asfalt... ale to mi je tak prd platne.
si sa nechal zlakat cenou
hmm kukal som ho a nic moc na bokoch plasta,vzor tiez dost jemny...nic pre mna
tak na asfaltove cyklotury s kapsami hadam dobry
Páni - mali ste už niekto aj obyč. drôteného Mountain Kinga? V cykloobchod.sk je za 11 éčok. Teda by som ho skúsil, ale či ho nerozdrapím na prvom kameni
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Asi tiež vymením predok za Speed-a.
Daju sa u Teba zohnat RaceKing 2,2 Supersonic? Chcel by som jeden dozadu. Vpredu bude MountainKing, teda ked ho konecne Kolokram doruci.
5...4...3...1...Outblast! my blue jeans is tight!
veru toto je šmakerský song
Byvam v Dubnici nad Vahom,a blizko je Nova dubnica kde je autorizovany obchod cannondale kde maju siroky vyber plastov a dusi Continental.RaceKing 2,2 Supersonic by nebol problem zohnat u nich
Sú to dosť podobné vzory a rovnaký material, tak preto.
vobec to nedrzi v lesoch na takmer ziadnom podklade...
jedine kde to drzi, je asfalt... ale to mi je tak prd platne.
v mojom pripade ma ukecala cena 10 eur aj nejake drobne za 1ks s kevlarovou patkou
no nabuduce uz budem rozmyslat inac.
aj ked moje misaky som zohnal za 15e kus
to len mne sa podarilo zohnat za 10
hmm kukal som ho a nic moc na bokoch plasta,vzor tiez dost jemny...nic pre mna
tak na asfaltove cyklotury s kapsami hadam dobry