Poraďte mi prosím po včerajšej jazde z Maguri začal mat stred jemnú vôľu - začal sa kývať. Moja otázka je stačí to rozobrať premazať a zložiť alebo treba nový stred. Problém je aj v tom že nikde neviem nájsť že aký je tam stred. Ak by to stačilo iba rozobrať tak mi pls poraďte nejaký návod - link. Bicykel mám Merida matts 40 D 2011.
Kľuky bolo prvé čo som kontroloval, bicykel má už skoro rok
A ver tomu že to natriasalo a ešte som mal aj svalom medzi ľudí lebo bol výstup ale ja som mal už zostup
tak máš ešte dve možnosti, stiahni kľuky a skús, či neni uvoľnené stredové zloženie v závitoch na ráme, ak je vôľa v ložiskách, tak ostáva len vymeniť stred.
ahojte mam bike kt. je v popise ma najazdenych cca 1000km a uz davnejsie som zapocul od stredoveho zlozenia ale len v pripade ked kluky tocim ,,do zadu´´ protismeru tak ako keby nieco tam pukalo. Niekolko krat mi to popukalo PRI ZABERE ale davnejsie ale to si myslim ze to len posadalo od novoty. a postupne sa to zosilnuje podla mna je poskodene lozisko alebo neviem ako vyzera stredove zlozenie vnutri.Je bike v zaruke tak rozmyslam nad odbornym servisom nakolko nemam ani kluc na stred.
sak staci ked som tyzden nejazdil tak uz hrozne tazko idu takze asi bude v lozisku vada a neviem ci sa to da zreklamovat alebo v ramci zaruky??ked to ma tak malo km ved to je nemyslitelne aby NOVA vec odisla po kusku jazdenia Smejdy zasrate cinske ako na XT prehadzovacke kladka isla mi na sucho tiez parada ja mam asi zacarovany bike
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak je bicykel nový, niektoré diely si môžu trošku sadnúť a z Magury to určite natriasalo...........
A ver tomu že to natriasalo a ešte som mal aj svalom medzi ľudí lebo bol výstup ale ja som mal už zostup
dojdi do cyklopredajne s bicyklom a podľa kľúk ktoré tam máš, Ti ponúknu taký sťahovák, aký Ti treba.
skús zhodiť reťaz dole z prevodníka a potočiť kľukami a uvidíš, či sa kľuky točia hladko.