Zatial som si vyhrabal, ze tato vidlica ma dobru povest - cena/vykon, aj odozvy na Slovensku i v Cesku. Nenachadzam rozdiel v RLD, LOD a LOC. To je prva otazka, druha otazka je na tuning - co dobreho prida, robi to niekto v Kosiciach?
PS Potrebujem to uz len na dojazd , viem ze su urcite aj lepsie, ale viac investovat nechcem.
Bol som s tym hrkotanim v servise, kde som to kupoval (dvoch pre istotu, aby mi netvrdili ze je vsetko v pohode tam, kde som to kupil) a ze to hrkotanie nie je v poriadku. Budu volat dodavatelovi, ze sa mam dostavit v pondelok.
Ak servisujete vidlicu (tlmič) a potrebujete umyť guferá alebo iné gumenné súčasti, aké odmasťovadlo na báze alkoholu používate? Po čom sa mám poobzerať?
Zabudol som sem napisat, ako som pochodil s vidlou. Bola chybna patrona. Ze vraj je chybna cela seria, resp. dost vidlic zo serie. Cakal som dlhsie na vidlu lebo v servise cakali na novu patronu. Ziadnu nemali na sklade a udajne keby tam dali "novu" z nejakej novej vidly, tak ze to robi to iste. Komu to pri naraze tuka, tak s velkou pravdepodobnostou to chce novu patronu. U mna sa po vymene problem odstranil.
JJ aj mne po cca pol roku odišla patróna. Vraj dosť bežná vec...povedali mi v servise:-( Našťastie bola vidla v záruke, tak vymenili patrónu za novú. Uvidím ako dlho vydrží táto.
nemate niekto novy EPIXON 29''? Potreboval by som nieco overit. Uz som to tu niekde pisal, ze ked ju fuknem na <90PSI, klesne zdvih na 90-95mm. Ak niekto mate tuto vidlu, mozete to vyskusat? Pripadne aj na nejakom E*****NE. RAIDON co som kupil na druhy bajk zdvih drzi. Klesne az pri extremne nizkom, uz vpodstate nepouzitelnom tlaku.
dik Walec. ale urcite potesi ak sa vyjadri aj nejaky majitel 29''' e*****nu/epixonu. Chcel by som zistit ci to je takto "vyladene" na celej serii alebo moze byt nieco konkretne s mojim kusom. Aj ked videl som to rozobrate a moc si neviem predstavit co.
E*****n má dlhú negatívnu pružinu,mám jeden zo zdvihom 100 mm na biku pre syna,ak ho nafúkam na jeho váhu 35 kilo,tlak 35 PSI,tak zdvih je 70 mm-je to vlastnosť tejto konštrukcie-ak chceš mať viac zdvihu pri nízkom tlaku,prerob ho akože na 120 mm-je to jednoduché,potom bude reálny zdvih cca 105 mm
btw. pan z SR, ktoremu bolo sice absolutne jedno ze dostava feedback na zamyslenie od koncoveho uzivatela mi poradil, ze pod ventilom je nejaky spacer, ktoreho upravou dlzky by sa mohol zvacsit objem komory a eliminovat moj problem. Tzn. pri tom tlaku ktory mi vyhovuje by som ziskal nejake cm zdvihu. Ked to vyskusam, dam vediet.
Spacer? Netusim co tam je, ale toto by mohlo byt presne to, co mi chyba vidla pri 140mm behala uplne super aj na nizsom tlaku a bola krasne citliva, ale pri znizeni zdvihu ju musim nafukat na viac aby nesla na doraz a potom zase nieje taka citliva.
tmu sa vraví nízka progresivita,na E*****ne ju lahko zvýšiš,proste doleješ do vzduchovej komory hustý olej,pridaj najprv 10 ml,vyskúšaj,ak bude treba,dolej ešte 10 ml atď...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a zdvih by sa o dlzku tej pruziny zvysil nie?