do 150€ si tak môžeš kúpiť pevnú
Negatívna pružina sa dáva temer vždy rovnaký tlak v oboch komorách je tiež vždy všetky FOX-i to tak majú a čo viem, aj iné vidlice, aj moja bývala Manitou R7 mala negatívku a tlak v spodnej komore rovnaky ako v hornej.
PS Ja má 70kg keď je vidlica zle nastavená, tak to citiť, tak ako písal Noldo, čím si ľachší, tým viac sa musíš baviť s nastaveniami
Ale keď si máš kupovať len niečo, čo má byť novšie a nie účelnejšie, tak mi to príde ako vyhodených 150€ došetri ešte 50€ a pozri sa po bazároch www.cyklobazar.cz tam si daj sekciu vidlice a pohrab sa tam, možno ti niečo padne do oka
Poznámka: Radšej kupuj nové/zhodené z biku a tak, jazdené moc nezvažuj. Aj tu platí nebuť rýchly a čakaj.
Ja som teraz nedávno kúpil cez bazár v perfektnom stave Selle Italia SLR TT za 25€
Mam Raidon od maja,dofukovana iba raz,aj to len preto,ze som ju prilis zfukol,takze tesnost uplne v poriadku.
no tak si aj ta moja je v poriadku. dneska som spozoroval taku vec - sa mi zdalo, ze mi nejako sfukuje ta vidlica. ale to asi preto, ze pumpicka mi funguje takym sposobom, ze ked ju odnimam tak sa vzdy par psi z vidlice vypusti. tym padom ked ventil znova nasrobujem (pricom mam dojem, ze tiez par psi unikne), ten tlak je nizsi ako predchadzajuca kontrola... prakticky asi konstatny tlak nie je mozne ani namerat, ked psi unika pri montovani ventilu
no pekne, a to je nový bike.. A keby bola zla ta vzduchova patrona, nesfukla by sa vidla uplne?
Laicky: vidla mala zdvih 9cm, prifukol som ju mala 10, a klesla opäť na 9 a drzi.. Chcem len vediet ci to mam dat na reklamaciu alebo nie.. Dik za rady
Ahojte, ak to tu este niekto pozera, chcem sa spytat k tejto vidlici Suntour Raidon LO air ci sa da nastavit zdvih ako u pruzinovych vidlic.Viete co myslim?Niekde pisu pri suntourkach: prednastaveny zdvih: 100mm (moznost servisnej upravy na 120/140mm).da sa to aj u tohto vzduchu?nemam vobec sksuenosti s vidlicami typu AIR.Dakujem.
U pruzinovych sa to dalo tusim nejakymi podlozkami, alebo cim. Ale v najhorsom pripade v susp clinicu ti to s radostou spravia. Otazkou je len za kolko...
Este ju nemam.momentalne mam pruzinovu vidlicu s olejovym tlmenim z biku merida.Chcem ju predat a kupit si nejaky vzduch (pocujem o nich same chvaly).Len sa bojim ju rozobrat ze mi vytecie olej alebo co.takisto mam na spodku take tva imbusy ale nic som z nimi este nerobil.Akurat som rozobral lavu novu kde bola len tak pohodena pruzina tak som nic neporiesil Oplati sa ist do vzduchu s touto Suntour Raidon LO air?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Negatívna pružina sa dáva temer vždy rovnaký tlak v oboch komorách je tiež vždy všetky FOX-i to tak majú a čo viem, aj iné vidlice, aj moja bývala Manitou R7 mala negatívku a tlak v spodnej komore rovnaky ako v hornej.
PS Ja má 70kg keď je vidlica zle nastavená, tak to citiť, tak ako písal Noldo, čím si ľachší, tým viac sa musíš baviť s nastaveniami
Poznámka: Radšej kupuj nové/zhodené z biku a tak, jazdené moc nezvažuj. Aj tu platí nebuť rýchly a čakaj.
Ja som teraz nedávno kúpil cez bazár v perfektnom stave Selle Italia SLR TT za 25€
sa mi nechce verit...
no tak si aj ta moja je v poriadku. dneska som spozoroval taku vec - sa mi zdalo, ze mi nejako sfukuje ta vidlica. ale to asi preto, ze pumpicka mi funguje takym sposobom, ze ked ju odnimam tak sa vzdy par psi z vidlice vypusti. tym padom ked ventil znova nasrobujem (pricom mam dojem, ze tiez par psi unikne), ten tlak je nizsi ako predchadzajuca kontrola... prakticky asi konstatny tlak nie je mozne ani namerat, ked psi unika pri montovani ventilu
Podľa všetkého "odišla" vzduchová patróna, čo sa viac menej rovná cene novej bazárovej vidlici
Laicky: vidla mala zdvih 9cm, prifukol som ju mala 10, a klesla opäť na 9 a drzi.. Chcem len vediet ci to mam dat na reklamaciu alebo nie.. Dik za rady
http://www.bike-forum.cz/forum/e*****n-lod-2011.html#comment1824618
http://www.bike-forum.cz/forum/08-raidon-rld-zdvih-travel.html
Akú to máš presnú verziu?