Ahojte, prosím vás chcel by som sa spýtať často prichádzam domov večer za tmi takže potrebujem dobré svetlá a také made in tesco za 2€ proste neposkytnu svietivosť tak by som sa vám chcel popýtať na svetlo s dobrou svietivostou a nizkou cenou proste dobrý pomer Výkon/Cena
ja mám teraz len takú obyčajnú na 4AAA baterky nejaku čínsku tušim...z tunajšieho cykla...akože ona nesvieti zle ale dakedy v noci nemozem ist len po ceste tak potrebujem proste niečo čo SVIETI...Mám aj čelovku.
aha, ja by som ti odporučil prejsť na 18650 batérie Dobré 2 batérie stoja okolo 10 dolárov, kvalitná nabíjačka pod 9 dolárov. Dve 18650 batérie nahradia kapacitou 15-18 AAA batérií... Navyše dokážu poskytnúť o dosť vyšší prúd, takže aj svetlo bude viac svietiť a to je hlavné A ešte aj spoľahlivosť bude vyššia.
@jaro9998: ono to pride lebo sa tam dalej pise ze ak to nemaju skladom v UK tak presunu objednavku do HK takze o peniaze sa bat nemusis Ako PatrikL pise je lepsie pouzivat 18650 baterky ale mozes usetrit 10kolacov ked si najdes staru baterku z laptopu. Je tam 6 alebo 9 bateriek a vacsinou len 3-4 z nich je zlych a zvysok sa da v pohode pouzivat. Ja mam takto asi 30bateriek zadara
Zdravim vsetkych. Mam velku prosbu. V buducej sezone sa chcem zucastnit vsetkych troch podujati ceskoslovenskej serie 24 hodinoviek. V tomto roku ako test som absolvoval treti diel serie v Ziline. Na moje velke osobne sklamanie som pohorel na osvetleni biku. V noci s tym co som mal sa v tak narocnom terene jazdit absolutne nedalo. Ak ma niekto seriozne skusenosti s podobnymi aktivitami v nocnom jazdeni, prosim poradte. Potrebujem kvalitne svetla na bicykel aj celovku. Investiciu mam naplanovanu do 150 eciek. Nie som elektro kutil tak nic nedokazem upravovat, potrebujem original veci z obchodu. Vopred dakujem za radu.
ja mam nieco podobne ale presiel som s mikrotusiek na Li-on akumulator tam je vydrz 4hod. velmi dobry pomocnik na bajk aj ine veci. male spratne extrem dosvit az 300m a hlavne slusna vydrz. nosim na prilbe. a su v predaji v armyshopoch takze ak mas problem objednavat cez net mozes aj v kamennom obchode. http://www.iled.sk/tank007-c-46/tank007-tk737-p-193
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prvé príspevky sú 2 roky staré, tak možno nemusíš začať čítať od prvej strany ...
http://www.emos.sk/zbozi/1440013104-led-svietidlo-3w-led-fokus-drziak
brutálne svietenie ..dosvit až 175m , nastavitelný focus ....zoom, myslím , že autá idúce oproti budú mať čo robiť...
http://www.iled.sk/tank007-c-46/tank007-tk737-p-193