http://www.sportservis.sk/product/taska-pod-ram-stredna-art504-10536/
avsak farebne mi celkom nevyhovuje a ma aj neake naradie a ja zbytocne nechcem platit za nieco co nepotrebujem.. Vdaka za tipy.
posledný komentár: 25. 11. 2009 o 11:30
posledný komentár: 25. 11. 2009 o 11:30
Tak zvazujem nad malou taskou do ramu, kde by som strcil doklady s klucmi, neaku tu tycinku s bananom,sadu na defekt .. Vcera som sa zastavil v blate v lese za Karlovkou asi 2 krat a ked prenasam bike, tak ho najcastejsie chytim pravou rukou dolu pri pedaloch takmer na konci tej ramovej trubky do ktorej sa upevnuje sedlovka.. je to super uchyt pretoze ho drzim za takmer jeho tazisko, vrchnu ramovu trubku mam pod ramenom a uplne pohodlne sa mi s nim kraca.. V mojom pripade by mi urcite ta taska do ramu neprekazala
ked hu nevezme austin tak ja si ju rad vezmem:) pri jazde na ceste to lietat nebude
v com je ta velka taska taka zla? Okrem uz spominaneho obmedzenia pri prenasania biku..
vacsina tunajsich "batozkarov" ta odradza zrejme preto, pretoze to v prvom rade na***** vyzera, len to asi nechcu povedat priamo, v skutocnosti je len na tebe, co si na bicykel das a ak si o tom presvedceny, tak sa nenenchaj odradit, aj ked je pravda, ze podsedlova kapsicka vyzera ovela elegantnejsie...na druhej strane taky joko by ti povedal, ze si vsetko napchaj do dresu a nenos ziadny batoh a ziadnu kapsicku, za co sa priklanam aj ja, aj ked vo vela pripadoch to nejde...takze naozaj je to len na tebe
PS: je to sice offtopic, ale neda mi to.. tiez som napriklad s blatnikmi povodne neratal kvoli estetike, tomu ze ich takmer nikto nema..ale po tom co som si "dobre" pojazdil po lese ked naprsalo uz na to kaslem. Tiez ma nebavi pred kazdou kaluzou brzdit za cenu ze budem musiet vytahovat bike z blata ktore budem mat po clenky, lebo ma to pri tej malej rychlosti zastavi rovno v tej najhlbsej sr***e.. to prskanie blata do tvare tiez nieje ziadna zabava a brile nosit neplanujem..nieje to "ono", nieje to ten bezprostredny pocit z jazdy v prirode, ked uz sa pozeram na svet spoza niecoho. Na bike chodim hlavne preto, aby som si co najpohodlnejsie zajazdil a uzil si to. Nechodim sa tam pred nikym predvadzat. Lesnu zver to nezaujima a komare neodozene..
Nehrozí. Akurát ak nebude inteligentne naplnená, aby veci nemali možnosť pohybu, tak to bude dosť hrkať. V ráme ti nebude nijako zavadzať, samozrejme ak nie si kokosák, ktorý ju narve na prasknutie, že sa zväčší do strán a bude vyčnievať z rámu "vác ako je zdrávo". A ako som písal, tie od SA sú fajne pevné (najmä spodok je tvrdý a drží tvar). Taktiež klasické 3-b. uchytenie ju dostatočne upevní.
Ak si ešte úplne nezavrhol ten batoh, možno ti pomôže pod dres funkčné tričko. Ja som mal podobný problém, pod batohom sa mi dres prepotil a mi to vadilo lebo som mal mokrý chrbát. Odkedy nosím aj funkčné tričko, tak mám chrbát suchý, tričko je nasiaknuté potom a ani o tom neviem a dres mám tiež suchý. Funguje to perfektne.
Ja sa tiez priklanam k nazoru, ze sada na defekt a nahradna dusa patri pod sedlo, voda do kosika (alebo dvoch) na ram a blbosti do dresu.
Plus pokial idem na cestaku, pripadne len v lahuckom terene, mobil a kluce mam pod dresom na stehne. Pokial si si nekupil gate o 2 cisla vacsie, tak ti to tam bude pekne drzat. A ak mas na mobile nejaku snurku/privesok (ktory si dostal od priatelky a napriek tomu, ze je hnusny a citis sa s nim trapne, ho nosis, lebo je to od nej) tak ju nechas trcat von a mas ho vzdy lahko po ruke
! POZOR ! obcas som mobil takto vozil a nakoniec sa mi to vypomstilo, nie padom ako by si cakal ale navlhnutim telefonu potom