chcem sa spytat ci mu niekto z vas daval tunovat svoju suntourku a ako je s nou spokojny ???
vraj na nich meni stieracie kruzky, puzdra a samozrejme vymeni olej.dokonca robi aj zasahy do tych nerozobratelnych olejovych patron bez toho aby stratili tlak.
a najlepsie na tom vsetkom je, ze tam spravi aj cosi take ako open-bath, vidla ma zrazu mazanie olejom...citlivost skoro jak marzocchi...a vlastny lockout..aspon som tak pocul a cital. a to vsetko za 1000 CZK.jeho stranky su www.tuning-test.cz keby vas to zaujalo...
ked je niekto kto ma skusenost tak nech prosim napise svoje skusenosti s jeho tuningom...
aj ja som nedavno pozeral tu stranku a vyzera ze on to mysli fakt vazne a ked som cital forum na jeho stranke tak tam tvrdil ze napr. vytunena suntourka xc pro je potom lepsia ako vacsina xc vidlic od macochy...tiez som zvedavy ci to niekto potvrdi...
O obrovskom kšefte za tie peniaze? pochybujem. Nezabudni že to chce čas, vyladiť a spraviť poriadne, alebo si myslíš, že to má ako výrobnú továreň?
Inak aj o tom premýšlam.
ak si z toho spravil business - klobuk dolu. ja som bol na to asi moc lenivy. alebo som si nasiel lepsi job...
Teraz si už nikto nemôže nikto dovoliť povedať, že Manitou má problém s luxusným chodom. Pre predstavu po vybratí pružiny, sa vonkajšie hohy zasunú uplne ľahko aj s tlmičom (kompresia) a vysúvanie ide podla určitých zákonitostí, ale tiež plynule.
Z vlasnej skusenosti to stojí za tie peniaze.
Ja mám nohy 30mm a pri váhe 65kg, v pohode.
Milan ponúka Suntu XP PRO s 32mm nohami, čo je bez problémov dostatočné.
super! už len zmenšiť odpory a prerobiť tlmenie