Zdravím prosím poraďte akú vidlicu na LF cocaine. Zdvih by mal byť aspoň 130. Váha jazdca je 75 kg. Bude sa stým jazdiť zväčša zjazd ako napr. Veľká Lehôtka atď. Cena do 150€. Nie je to pre mňa ale pre kamaráta. Ďakujem.
ja by som odporúčil Duro 130mm, predtým, až som ho chcel kúpiť ja, z každej strany som počul, aký je to šrot, no kúpil som ju(je to fatálny rozdiel oproti tým starým ročíkom) a je úplne postačujúca za tie peniaze a tiež dobrá na údržbu (ak si ju ešte prerobí na olejové mazanie, tak lahoda), ak nie Duro, tak pohľadať nejakú Mz, ak, tak nejakú DropOff-ku, ale zdá sa mi, že tie mali zdvih 150mm..
Keď si taký ľahký tak Fox neber. Negatívna pružina bude na teba asi zbytočne tvrdá a vidla bude potom necitlivá. RS vidlice ju majú vzduchovú, tak si to pekne nastavíš.
z toho co si dal jednoznacne RS sidu dual air.. pri tvojej nizsej hmotnosti si nastavis citlivost... foxa to ma pevne dane pruzinou a je maksia..o servise ani nehovorim
zihadlo 5 a ty ma aspoň oprav, že tu trepem . Pri príliš tvrdej negatívke nie že bude vidla necitlivá, ale pri nižšom tlaku na ktorý sa nafúka bude aj bez jazdca zachádzať do sagu a tým znižovať využiteľný zdvih.
Tak ako tak, pre teba doktor-40 bude určite lepšia vidla od RS, či už single alebo dual air, kde jedna má automaticky negatívku nastavenú na rovnaký tlak ako pozitívnu komoru vďaka ventilu medzi nimi, druhá tlaky pre obe komory samostatne nastaviteľné.
Fox síce vzduchová je, ale má negatívnú pružinu oceľovú vinutú nastavenú na určitú hmotnosť (neviem presne na akú, tak možno by stálo za to ju vyskúšať, možno by sadla). Negatívna pružina je vo vidle, preto aby eliminovala počiatočnú necitlivosť hlavne vzduchových vidlíc.
pozeram, ze mas AGang Gangsta 6.0 a ak planujes kupovat konkretne vidlicu z tych linkov co si poslal tak aj ked som si pozrel 2013 rocnik toho biku tak tam taperred nevidim ja len tak aby si sa nahodou neokaslal kedze som si vsimol ze to tu nikto neriesi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.kupkolo.cz/vidlice-sr-suntour-rux-s-150mm_z2240/
idem kupovať novú vidlicu ktorú by ste odporučili? cena je tá ista už len vybrať...
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/fox-32-f100-rl-tapered-/4851
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/rock-shox-reba-rl-2012-tapered/4456
a ešte táto ešte pripada do uvahy ale na tu by trebalo došporiť
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/rock-shox-sid-rlt-poploc-2012/4380
Dakujem za pomoc
Tak ako tak, pre teba doktor-40 bude určite lepšia vidla od RS, či už single alebo dual air, kde jedna má automaticky negatívku nastavenú na rovnaký tlak ako pozitívnu komoru vďaka ventilu medzi nimi, druhá tlaky pre obe komory samostatne nastaviteľné.
Fox síce vzduchová je, ale má negatívnú pružinu oceľovú vinutú nastavenú na určitú hmotnosť (neviem presne na akú, tak možno by stálo za to ju vyskúšať, možno by sadla). Negatívna pružina je vo vidle, preto aby eliminovala počiatočnú necitlivosť hlavne vzduchových vidlíc.