mam vidlicu rock shox J4 a co sa mi nezda je to ze som ju este nikdy nedal na doraz. dal som ju maximalne tak na 1.5 cm pred koncom.
myslite ze je to na moju vahu 65 kg normalne alebo je ta vidlica pokazena a mam s tym daco robit?
inac s touto vidlicou nemam ziadne problemy a spolahlivo mi koleso drzi na ceste. Mna to viete len tak zaujima ze ci vidlica vobec ma ist na doraz.
dakujem
posledný komentár: 3. 5. 2022 o 14:58
2. este sa mi zda, ze sa tam da vymenit pruzina za slabsiu, ale vela od toho necakaj, nie je to nejaka super vidla
pochop, ta vidla je nieco podobne ako rst, tak az si jazdil rst, tak pochopis preco tam chce zmenit citlivost vidly
EDIT: az som nieco napisal zle/vynechal, tak ma este opravte
Mam pruzinu-olej. Ak by som mal vzduchovu - kupim pumpu.
pochop, ta vidla je nieco podobne ako rst, tak az si jazdil rst, tak pochopis preco tam chce zmenit citlivost vidly
EDIT: az som nieco napisal zle/vynechal, tak ma este opravte
Hej RST som jazdil 4roky kedˇna to príde,a nemyslím že som napísal niečo od veci.
skus si ju nastavit viac na makko.
to Martinux: myslim,ze RS Judy su stale na hony daleko pred RST.
kukni predposledny prispevok v tej teme:
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t ... u&start=15
Rozdiel medzi stierakom a sťahovačkou je zdvih po nástup koncového elastomerového dorazu. Ten má každy typ vidly iný (výška, tvrdosť) ale je to zhruba 1-3cm.
maximálny zdvih sa dá premerať len kompletným rozobratím a vybratím vnútornosti. vtedy vidla pôjde na doraz, kde sa stretnú piestiky tlmiča, prípadne narazí na korunku. To je maximálny možný zdvih. Rozdiel medzi reálnym a max. zdvihom = výška elastomeru v nestlačenom stave. V praxi sa koncový elastomer ešte stlačí a zabranuje kontaktu s tvrdým dorazom, kde dochádza k nevratnému poškodeniu.
Pri prestavbe zdvihu, teba počítať s hrúbkou elastomeru, jeho tvrdosťou, ale najdôležitejší údaj je max zdvih. Pri prekročení hranice únosnosti je vidla zdravá na odpis.
ak si všimnete charakteristiku pružiny jednotlivých modelov, tak pred nástupom dorazu sa krivka prudko stáča nahor, pripadne je vidieť na grafe zlom (nástup elastomeru)
takže to čo sa podarí premerať bez rozobraťia, je len nástup koncového elastomeru a reálny zdvih je o niečo vyššie.
Rozdiel medzi stierakom a sťahovačkou je zdvih po nástup koncového elastomerového dorazu. Ten má každy typ vidly iný (výška, tvrdosť) ale je to zhruba 1-3cm.
maximálny zdvih sa dá premerať len kompletným rozobratím a vybratím vnútornosti. vtedy vidla pôjde na doraz, kde sa stretnú piestiky tlmiča, prípadne narazí na korunku. To je maximálny možný zdvih. Rozdiel medzi reálnym a max. zdvihom = výška elastomeru v nestlačenom stave. V praxi sa koncový elastomer ešte stlačí a zabranuje kontaktu s tvrdým dorazom, kde dochádza k nevratnému poškodeniu.
Pri prestavbe zdvihu, teba počítať s hrúbkou elastomeru, jeho tvrdosťou, ale najdôležitejší údaj je max zdvih. Pri prekročení hranice únosnosti je vidla zdravá na odpis.
ak si všimnete charakteristiku pružiny jednotlivých modelov, tak pred nástupom dorazu sa krivka prudko stáča nahor, pripadne je vidieť na grafe zlom (nástup elastomeru)
takže to čo sa podarí premerať bez rozobraťia, je len nástup koncového elastomeru a reálny zdvih je o niečo vyššie.
je to normalna vlasnost Uturn (lebo som to niekde cital) alebo je to chyba?
(okrem toho pred tym som mal rst gilu a to sa an porovnat neda)
pri 100cm to asi naozaj nepôjde
nastavením zdvihu meníš predpätie pružiny, normálny stav je na maximálnom zdvihu 125mm. Ked začneš znižovať zdvih, tak sa mení predpätie pružiny a vidla sa zanoruje. Preto sa ti zdá, že pri 80 je moc tvrdá.
Jediná možnosť je vymeniť pružinu za mäkšiu, alebo ťahšieho jazdca.
Prípadne znížiť predstavec, aby si sa dostal nižšie a neprevracalo ťa to pri výjazdoch.