Zdravím,mám bicykel dema barro 3.0 pôvodné sú mechanické brzdy no tie už moc nestačia,chcel by som prejsť na hydraulické,obidva kotuče boli vymenené pred týždňom,rozmýšlal som nad niečím takýmto : http://brzdy.heureka.sk/shimano-m-396/ alebo: http://brzdy.heureka.sk/shimano-br-m-396/ ,chcel by som sa spýtať či by bolo uchytenie to isté a či pri tých brzdách sú aj platničky.či není problém zo zavzdušnovaním.Ďakujem
Uchytenie by malo byt v pohode.A kazdu hydraulicku brzdu treba cas od casu odvzdusnit.Zalezi od najazdu.Niekomu staci raz za dva roky,niekto odvzdusnuje aj dva-tri krat za sezonu.
Aky je vztah medzi najazdom a zavzdusnovanim brzdy? Co to sposobuje? Moja osobna skusenost je taka, ze na shimano netreba siahat vobec (LX 585 z roku 2006, olej meneny len raz kvoli vymene hadic) a u hope kazde 2 roky preventivna vymena DOT. Okrem toho ziadne pravidelne odvzdusnovanie.
Ja som tuto sezonu odvzdusnoval uz dva krat.Vlastne musel som aj olej cely vymenit,hlavne v zadnej,lebo bol komplet cierny,hnusny,prepaleny.Jazdim SLX.Co mam ht,na ktorom jazdim hlavne do roboty a nedostava naklad som za dva roky odvzdusnoval raz-M446.Podla toho usudzujem.
Kaprak To ani zdaleka nevypoveda o kazdej brzde, tak ako si to napisal. Krivos Podla specifikacie nebudes mat s uchytmi ziadny problem. Ked si brzdy kupis v dobrom obchode, rovno ti ich skratia na pozadovanu dlzku a ak nebudes mat smolu, tak na ne nebudes musiet dlho siahat. Pamataj ale na to, ze mas zdruzene radiace a brzdove packy, takze po vymene brzd budes potrebovat aj samostatne radenie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Krivos Podla specifikacie nebudes mat s uchytmi ziadny problem. Ked si brzdy kupis v dobrom obchode, rovno ti ich skratia na pozadovanu dlzku a ak nebudes mat smolu, tak na ne nebudes musiet dlho siahat. Pamataj ale na to, ze mas zdruzene radiace a brzdove packy, takze po vymene brzd budes potrebovat aj samostatne radenie.