Vyberam z prachu staru temu,nakolko som sa nedostal k tomu co mi momentalne vrta hlavou,totiz pozeram po 2007 bikoch a dost z nich su osadene TOROU,chcel by som na nu pocut Vase nazory,nakolko jeden Belgican mi tu povedal,ze TORA je o nicom,ale neviem ci tomu mam prikladat vahu,pretoze on jazdi Specialized Epic marathon/2006 s Fox F100 RLT.So let's go...
warzone: tora je velmi fajn vidla... urcite lepsia ako mx comp, black atd... jedina jej "nevyhoda" je vyssia hmotnost. je pekne citliva, tuha odolna... v pohode sa da jazdit na lahsie enduro...
marecej: oproti ktoremu foxu? v com konkretne za nim zaostava (okrem hmotnosti)?
marecej: oproti ktoremu foxu? v com konkretne za nim zaostava (okrem hmotnosti)?
objektivne povedane, toru som nejazdil, ale..
jazdil som fox float rlt a mozem povedat, ze za jeho chodom zaostava aj moj sid race,takze nepochybujem o tom, ze bude aj tora
Hm a to som si myslel ze chces ESXko:) V porovnni s talasom je tora 2x lacnejsia... Co k tomu dodat..Funkcia obdobna, tuhost obdobna.
jasne ze to vyhralo so ESXko,ja len tak ze aky ma chod taka zakladna FOXka v porovnani s inou znackou,FOXy su celkovo predrazenejsie sa mi vidi,ale zase spolahlive,co som cital.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
2crudos: v pohode, chapem
ale ako vidlica na normalne jazdenie, za nie pekelne peniaze je podla mna v pohode
objektivne povedane, toru som nejazdil, ale..
jazdil som fox float rlt a mozem povedat, ze za jeho chodom zaostava aj moj sid race,takze nepochybujem o tom, ze bude aj tora
jasne ze to vyhralo so ESXko,ja len tak ze aky ma chod taka zakladna FOXka v porovnani s inou znackou,FOXy su celkovo predrazenejsie sa mi vidi,ale zase spolahlive,co som cital.