Kamarat chce prejst z V-brake na hydrauliky...za co najmenej penazii
Potrebuje aj nove kolá.
Myslite ze toto su dobre kolesa ,lebo ta cena je najaka moooc nizka.
quasko...nooo, to čo ponúka dury môže byť veľmi dobrá kúpa. MAVIC X317 je nezničiteľný ráfik. Tiež ich jazdím a môžem povedať, že tvojmu kamošovi aj veľmi veľa odpustia.
Kamarat chce prejst z V-brake na hydrauliky...za co najmenej penazii
Potrebuje aj nove kolá.
Alivio nema kotucove brzdy. Su to Deorecka, resp. mimo sady, len s napisom Shimano a su to 475ky, teda nemaju utesnenu osku, horsie konusy aj misky, neutesneny orech zo strany od naboja. 525 su uz v tomto ok.
Alivio nema kotucove brzdy. Su to Deorecka, resp. mimo sady, len s napisom Shimano a su to 475ky, teda nemaju utesnenu osku, horsie konusy aj misky, neutesneny orech zo strany od naboja. 525 su uz v tomto ok.
hmm nepotesil si ma mam tieto naboje, zadny je ten o ktorom pises a predny co je zac nemam ani ponatia mam uvazovat o vymene alebo to nie je az take hrozne??
Přední náboj KK Disc
Zadní náboj Shimano FH-M475 disc
Pokial funguje, neries. Ten naboj nieje taky zly, len je citlivejsi na vodu, spinu... Staci ho udrzovat v cistote a sem tam kontrolovat, ci nema oska volu, ale to plati aj pre 525, aj pre vyssie sady. Ja mam 525 a uz som ho zo2 krat dotahoval a to nejazdim ziadne bomby, proste sa sem tam vyskytne vola. Je to normalne.
caute, nechcem zakladat novu temu, tak to dam do prvej s vypletom co som nasiel. mam taky malinky problem. lepsie povedane asi 26-30 malinkych problemov. daval som si v obchode v blave zlozit koleso - rafik spice niple a naboj. zlozili mi to. jazdim s tym nejakych 5 - 6 mesiacov. bol som v sani centre v TT, ze potrebujem vycentrit predne kolo, lebo uz som nevedel co proti zvoniacej 203-ke - teraz viem, ze nic. ako mi na to kukal, opytal sa ma ci viem, ze mam na ho... vypletene. vacsina s*****v je do niplov dana tak, ze vytrcaju asi 2 mm zavitu na s*****. mechanik mi tam povedal, ze to sa takto neda. sam sa bojim, ze sa mi to pri nejakom drope cele povytrha z niplov a hodim tigra ako nikdy. mechanik v TT sa toho nechytal, povedal ze to treba reklamovat robotu alebo kratke spice. to je aj moj osobny nazor, no nechcem nic urychlit. co vy na to?? dik
chester: ja mám to isté, nechal som si vypliesť kolesa v Kolokráme a na strane 9 kolečka mi všetky špice trčia 2-3 závity, na prvej jazde som urval tri špice ale dostala sa mi haluz do kolesa a vytrhol som ich. V servise mi to pozrel a povedal že to nevadí, mali by tam byť síce dlhšie špice ale že to v pohode bude držať lebo 3/4 závitu je v nipli.
Takže to neriešim
...už som to videl na viacerích kolesách a v pohode...
oka 3 - 4 zavity, no ja to mam dobre 2 milimetre na skoro kazdom luci. a koleso ma vyslo na 4 papire bez brzdy gum a pastorku... mat tam 3 - 4 zavity mam v p. ale ich tam mam ale 10 - 15 aj ked su to DT-cka aj spice aj niple, takze musia nieco vydrzat, no nie su neznicitelne...
oka 3 - 4 zavity, no ja to mam dobre 2 milimetre na skoro kazdom luci. a koleso ma vyslo na 4 papire bez brzdy gum a pastorku... mat tam 3 - 4 zavity mam v p. ale ich tam mam ale 10 - 15 aj ked su to DT-cka aj spice aj niple, takze musia nieco vydrzat, no nie su neznicitelne...
Ved to maš potom skoro vonku, daj dole plášť a pozri cez ráfik ako to tam vyzerá ale tak ako to ty píšeš, to je na REKLAMACIU Ved to ti musí držat na 3-4 závitoch...
ja vim len netusim kolko zas budem bez biku mne aj typek v sani v TT hovoril, ze ten spic spaja s niplom len sila vole ze som si to ja blbec nevsimol hned pri kupovani... co uz SH*T HAPPENS
Pozrel som sa na jednu moju š***** čo tam mám lebo mám náhradnu, je to tiež DT čierne1,8 a je tam 20xzávit takže šup s tým do servisu reklamovať, nikto peniaze nesere
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=bazar&kid=1218
cistou nahodou aj ja predavam jeden par (nie tri ako sa mi to podarilo tam odoslat)
Potrebuje aj nove kolá.
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=17849
To su DEORE náboje na WTB ráfkoch s DT výpletom, celkom pohoda kamarát ma podobnú kombináciu aspoň čo sa ráfikou týka a je spokojny.
http://www.diskontbike.sk/sk/index.php? ... 6&i_kat=66
http://www.diskontbike.sk/sk/get_item.php?i_tov=903
Uz len kvoli rozmiestneniu s*****v nie. Pri vacsej osmicke je takmer nemozne to vycentrovat a tuhosti to tiez nepridava.
hmm nepotesil si ma
Přední náboj KK Disc
Zadní náboj Shimano FH-M475 disc
Takže to neriešim
...už som to videl na viacerích kolesách a v pohode...
Ved to maš potom skoro vonku, daj dole plášť a pozri cez ráfik ako to tam vyzerá ale tak ako to ty píšeš, to je na REKLAMACIU