aky min a max zdvih vidlice, mozem dat na bike? chcem kupit novu vidlu a neviem aky zdvih mam brat. asi to zalezi od geometrie biku, ze Zalezi aj od toho, co chcem jazdit? alebo cisto len od ramu?
teraz mam >
ram: scott voltage yz2 (M)
vidla: sr axon, zdvih 100mm
stance flow mam na HT-cku a spokojnost... hmm. kdesi pri bode mrazu.. po reklamacke, (aj tak nefunguje to, koli comu to tam slo), trochu vytiekla a pod.. cize manitou stance flow.. urcite ne.. skor by som sa uz priklonil k macoche ako uz "tecumseh" napisal.. pripadne cosi od rockshox...
chlapci. Neviem co tu riesite. Poznam ineho samovraha. Je to moj kamarat ale nepriznavam sa k nemu Tusim tam mal predtym nejaku 100 alebo 120 teraz je tam RS Domain 180 myslim.
Nosim zo sebou skoro stale fotak takze potom sem hodim aj jeho ako poboskal kamienky. (a ved mozno bude mat stastie a zoderie sa na len na asfalte)
mrssti : este ze sa za neho nepriznavas a inak co tu kazdy vymysla zo zdvihom....ako priblblysak ked trieskam vidlu na doraz kupim si pevnejsiu nije suviks..... ludi su sprosty
mrssti : este ze sa za neho nepriznavas a inak co tu kazdy vymysla zo zdvihom....ako priblblysak ked trieskam vidlu na doraz kupim si pevnejsiu nije suviks..... ludi su sprosty
no prepac....ja len hovorim ze by som si nekupil o 8cm vyssi zdvih vidlice ale ked myslis ze to je dobre skus a potom hovor ze ake to bolo ,,super"...nerozumiem tomu najvac ale zeby boli vsetci inzinieri blby a vypocty blbe len ty by si mal pravdu kolko je pre toho chlapca najlepsi zdvih tak to si potom dobry kdekolvek das nieco ine ako povodne je to horsie,popripadne lepsie na ukor nicoho druheho...
len tvoj sposob vyjadrovania sa je uzasny sposob akym to podavas dava na javo ze si uplny odbornik .. ked trieskam vidlu na doraz myslim si ze 100mm ma zvacsa dost tvrdy doraz aby si to riesil vymenou za vidlu z vyssim zdvihom mozno o cosi tam rozidel je ale tam ide skor o citlivost a komfort ...... kupim si pevnejsiu nije suviks... tak tomu som nepochopil pevnejsiu v com? a co je suvix? .... a k comu bol vlastne tento prispevok smerovany mam pre teba jednu radu skus tak aspon nejaky mesiac na fore len citat a skus dostat do seba odbornu terminologiu trochu dalej skus upravit formu vyjadrovania sa ... a prispievaj len do tych prispevkov a do tych veci co sa rozumies
dufam ze si pochopil je to myslene v dobrom
to bola rada ale vies obcas tu trepes take hovadiny radsej dvakrat mysli a raz pis a bude to bez konfliktov tak hlavne studuj pytaj sa a behaj po shopoch len ti to prospeje
poznam dva tri dobre shopy v jednom su neochotny v druhom je ukecany dedko a v tretom sa nemozem stale rozpravat sak by si predavac myslel ze idem po nom a nie po bikoch ja netrepem ale moc o bikoch ja skor o povahach ludi a nemam rad netoleranciu waaaa
takze ty zbieras take "super rady" v nasich slovenskych shopoch. Ako, cest par vymimkam, by som povedal ze zvacsa ide v nasich kamenakoch len o to predat to co maju na predajni co im tam stoji uz nejaky ten rok a jasne ze vybit zo zakaznika co najvacsiu cenu.
Ako asi pred pol rokom sa mi stalo v jenom nemenovamom obchode. Dal mi taky krasny podnet predajca. Pocuvaj predaj tam toho svojho scotta a kup si tu nejakeho focusa alebo vectora.
A odvtedy neverim nejakym predajcom a podobme, radsej sa poradim na fore ked niesom si isty alebo cosi pogooglim.
no neviem, moc sa vo vidliciach nevyznam, preto som chcel od vas poradit..
co hovorite na tu Z1 FR3? ma 20mm os, 130mm zdvih, akurat sa neda nastavit, len dofukat, ale to by mi az tak nevadilo nema ju niekto? zeby povedal ako chodi, a tak..
na tomto fore som si vsimol slabo vyrecnych ludi urcite ti polka vie poradit ja do tej polky nepartim sorry ale vis jako ludia su svinecil sa kazdy zamysli a napise
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vpredu mam 203mm kotuc, vydrzala by to? nekrutilo by ju moc?
Nosim zo sebou skoro stale fotak takze potom sem hodim aj jeho ako poboskal kamienky. (a ved mozno bude mat stastie a zoderie sa na len na asfalte)
tak vilik tomu som nepochopil
ty si uplny odbornik na vydlice
dufam ze si pochopil je to myslene v dobrom
sory za Off topic ale musel som
Ako asi pred pol rokom sa mi stalo v jenom nemenovamom obchode. Dal mi taky krasny podnet predajca. Pocuvaj predaj tam toho svojho scotta a kup si tu nejakeho focusa alebo vectora.
A odvtedy neverim nejakym predajcom a podobme, radsej sa poradim na fore ked niesom si isty alebo cosi pogooglim.
ked porovnam Z1 sport a Z1 FR3, ktora by bola lepsia?
co hovorite na tu Z1 FR3? ma 20mm os, 130mm zdvih, akurat sa neda nastavit, len dofukat, ale to by mi az tak nevadilo