koľko cca km najazdíte na kotúčoch? kúpil som pred 4 mesiacmi icetech kotúč SLX na centerlock a jeho výdrž bola veľmi krátka, už sú na minime 1,5mm a to maju odjazdené 2000km s prevýšením cca 80 000m na organických platničkách, čiže toľko sa aj sklesalo, neviem či sa nepoobzerať po nejakých lepších kotúčoch, poraďte
Adapter je original ako bol na biku od vyroby. Ide o Lux-a 2020. Povodny kotuc. Bol 160 shimano Icetech 86-tka. Platnicky neboli origimal Shimano ale Cube z BD. Nemam pocit, ze by som to prebrzdil ani zaseknuty piest nie je a navyse som isiel z Bieleho kriza, co je nic. Uz som ich vymenil za Avid HS1 pokial kupim nove.
A este doplnim platnicky su ako nove maju cca 500km. Povodny kotuc nabehal cca 5500km a je pravda, ze som prepiskol vymenu kotuca a riadne som to podcenil.
zihadlo 5 ta kalnica bola napad deciek nechodim tam pravidelne. S tym Lux-om sa iba povozis, ziadne lietanie. Praveze kotuce nepalim az na tento, co bol mozno vadny kus, mozno nesadli platnicky vs kotuc. 180 asi nahodim, len musim kupit spravny adapter
Ja sa pripojim s mojim problemom, nahodil som novy kotuc aj platnicky (mam brzdy sram level) a po prvej jazde mam jemne fialovy kotuc. Ozaj som siel na tu brzdu s citom. Tak neviem, mam 95kg. Mam ist do vacsieho priemeru?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...lebo ako vsetko,aj brzdit treba vedieť...
Ako som pisal, menil sa iba kotuc, ktory sa sfarbil. S tym HS1 je vsetko OK.
Skús niečim pozrieť, či je ten kotúč rovný - či nieje práve v tom mieste vypuklý
Ako som pisal, menil sa iba kotuc, ktory sa sfarbil. S tym HS1 je vsetko OK.
ak páliš kotuč 160mm, mal by si do buducna použiť 180ku... keď jazdíš aj kálnicu... asi sa nevozíš len po lesných cestách