Si sa zbláznil ? Nedávno tu bol zverejnený príbeh ako zle dopadol chalan (zabil sa) keď mu v zjazde praskla vidla. Tiež mal neodborne upravovanú vidlu...
DD DD .... ze zvarat vidlu .....
ja som zvaral ocelovu vidlu na starom IROKU, ale odpruzenu vidlu by som nikdy nejazdil pokial by bola zvarana!!! ale ak sa chces zabit, tak daj zvarit nejakemu kamaratovi DD
zvaranim sa totiz porusi struktura materialu, co moze viest k jeho naslednemu zlomeniu .... a zlomena vidla napr.: v 60km/h v lese (aj na ceste) neni prijemna vec !!! radsej zainvestuj a kup novu (aj ked mozno horsiu)
Jednoznacne vyhodit do zberu a v ziadnom pripade nezvarat. Aj ked u oceli by to mozno nebol problem, ale zvarena vec uz nemusi mat povodne vlastnosti a moze sa prasknut niekde inde.
flashbang vsetko sa da ked sa chce ....a to ze si ty, este nezlomil rstcku, neznamena, ze on nedokaze zlomit manitofku....
a to duxo : fakt si neviem predstavit ako by si to chcel zvarit, jedine miesto kde by to mooooozno nevadilo funkcii by bola korunka, ale podla mna su vsetky tie materialy natolko nehomogenne (rozumej vselijake zliatiny), ze ziaden zvar ich neopravi k plnej spokojnosti a bezpecnosti
ono by to bolo aj celkom v poho keby je to cr-mo vidla....ale preboha kde si videl zvarovanú MTB odpruženú vidlu???premna zamna si ju zvar ale potom si ju akurat tak vystav doma v garaži a k biku si kup novú ....ale netu istu...
inač jak dlho ju máš? ja by som ju išiel reklamovať...niečo by ti vrátili a niečo by sisi doplatil a maš lepšiu!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Si sa zbláznil ? Nedávno tu bol zverejnený príbeh ako zle dopadol chalan (zabil sa) keď mu v zjazde praskla vidla. Tiež mal neodborne upravovanú vidlu...
Chlapče, mal by si byť rád, že máš dôvod na upgrade biku
kebyze je to pevna cro-mo vidla, tak by to hadam aj pozvaral...jasne ze bezpecne by to nebolo.
ja som zvaral ocelovu vidlu na starom IROKU, ale odpruzenu vidlu by som nikdy nejazdil pokial by bola zvarana!!! ale ak sa chces zabit, tak daj zvarit nejakemu kamaratovi
zvaranim sa totiz porusi struktura materialu, co moze viest k jeho naslednemu zlomeniu .... a zlomena vidla napr.: v 60km/h v lese (aj na ceste) neni prijemna vec !!! radsej zainvestuj a kup novu (aj ked mozno horsiu)
Len ako pokus o netradicnu samovrazdu. Bud rad, ze si prezil to zlomenie. BTW asi to zaujima viacerych - typ a ako si ju zlomil.
Len ako pokus o netradicnu samovrazdu. Bud rad, ze si prezil to zlomenie. BTW asi to zaujima viacerych - typ a ako si ju zlomil.
je to manitou black
takze to urcite nezvaraj lebo sa zabijes...cize jedine pre svokru
a to duxo : fakt si neviem predstavit ako by si to chcel zvarit, jedine miesto kde by to mooooozno nevadilo funkcii by bola korunka, ale podla mna su vsetky tie materialy natolko nehomogenne (rozumej vselijake zliatiny), ze ziaden zvar ich neopravi k plnej spokojnosti a bezpecnosti
vieš ono sa dá všetko zlomiť a prispieva k tomu vela faktorov: štýl jazdy, vek vidlice......... ono to pri jazde všetko pracuje až to raz pukne
ale ty si tvoju urcite nezlomil takto, tak hod uz to foto
mozno by sa to aj zavarit dalo, ale garanciu ti na to nikto nedaa, mna osobne by to varit v zivote nenapadlo ...
inač jak dlho ju máš? ja by som ju išiel reklamovať...niečo by ti vrátili a niečo by sisi doplatil a maš lepšiu!