MTB maratón Čarnohurec sa bude konať 27.8.2016. Čo bude nové a lepšie? Viac cyklochodničkov,viac kategórii,menej kameňov,na dlhej trati sa nepôjde druhe kolo,čiže sa nebude jazdiť 2 x po tej istej trati a atraktívnejšie ceny pre víťazov.
Rad by som tiez cosi napisal k preteku:
V prvom rade chcem pochvalit organizaciu- vsetci ludia co sa podielali na fungovani preteku boli velmi mili, ochotni, atmosfera bola velmi prijemna, citil som sa velmi dobre.
O tom ze to bolo v peknom prostredi pisat netreba.
Znacenie bolo super, bolo asi nemozne zabludit.
Gulasik a pivko parada.
Co by som odporucil na zvazenie: 1. Rozdiel medzi kratkou a dlhou tratou mohol byt viac ako len 3 km.
2. Mohla byt este jedna obcerstvovacka (hlavne z dovodu ze bolo tak horuco), kludne aj pred tou poslednou lukou, cista voda by uplne stacila.
3. Ten koniec sikmo cez luku kde bola len vykosena trava nebol najstatnejsi. Kludne sa to mohlo natiahnut ale ist normalnou vyjazdenou cestickou.
Celkovo vsak hodnotim maraton pozitivne, citil som sa tam vyborne, o rok pridem zas!
Pridám aj ja svoju trošku hodnotenia pre prípadné vylepšenie. So všetkými pozitívami, ktoré tu boli napísané ,súhlasím,nebudem opakovať. Mrzel ma len posledný zjazd po dosť vymletej zvážnici,kde mi bolo ľúto toľko výškových metrov len tak zísť a ani to nebolo zábavné,skôr bolo treba dávať pozor na plášte, aby sa nepoškodili na kameňoch. A keby bolo mokro,tak nic moc...Druhá záležitosť ktorá si zaslúži vylepšenie, bolo zázemie očisty. Mužské oddelenie - sprcha je vyspádovaná tak, že všetka voda tiekla do WC. Keby tam niekto bol ,tak by potreboval asi plutvy. A 1 WC-ko pre 50-60 ľudí sa mi zdá málo . Ináč ostatné bomba š*****,máte to tam veľmi pekné.
Perfektna organizacia, super znacenie, paradna trat.... k tomu prijemni ludia, som velmi rad ze som sa zucastnil. Za mna ziadne minus. O rok som samozrejme znovu "u Vas". DAKUJEM
Foto Čarnohurec 2016.Cyklistický klub Brezovica pozýva všetkých pretekárov a pretekárky na náš cyklistický ples,ktorý sa bude konáť vo februári na budúci rok.Podrobnosti sa dozviete v oficiálnej pozvánke.Tešíme sa
veľmi dobre pripravený pretek, snáď len štart by mal byť kvôli letu o 9.30-10.00 . kopce boli vybrané výborne, no prevažná časť zjazdov sa išla na nebezpečných rozbitých kamenistých či mokrých lesáckych cestách, preto do názvu pretekov by malo pribudnúť slovo ENDURO....naozaj zranenie viselo vo vzduchu....
Zjazdy v Levočakoch su dlhé a zložité a preto sa nejazdia bezhlavo.Ten posledný kamenistý zjazd do civilizácie na druhý rok sa pokusime vynechať,musíme najsť niečo iné.Uvažuje sa o Lazirke
Ja som to šla po prvý krát.Organizácia na jednotku, cena potešila,guľášik chutil,atmosféra super aj sprchy boli - paráda.Trať náročná tie neustále stúpania dali zabrať v tom tepe. Hlavne ta posledná lúka pred cieľom - fuj, fuj. Ale ináč všetko na jednotku o rok ak dožijem prídem opäť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V prvom rade chcem pochvalit organizaciu- vsetci ludia co sa podielali na fungovani preteku boli velmi mili, ochotni, atmosfera bola velmi prijemna, citil som sa velmi dobre.
O tom ze to bolo v peknom prostredi pisat netreba.
Znacenie bolo super, bolo asi nemozne zabludit.
Gulasik a pivko parada.
Co by som odporucil na zvazenie: 1. Rozdiel medzi kratkou a dlhou tratou mohol byt viac ako len 3 km.
2. Mohla byt este jedna obcerstvovacka (hlavne z dovodu ze bolo tak horuco), kludne aj pred tou poslednou lukou, cista voda by uplne stacila.
3. Ten koniec sikmo cez luku kde bola len vykosena trava nebol najstatnejsi. Kludne sa to mohlo natiahnut ale ist normalnou vyjazdenou cestickou.
Celkovo vsak hodnotim maraton pozitivne, citil som sa tam vyborne, o rok pridem zas!