V Utorok tu padlo 35mm , a v Stredu od rána sme značili, z toho prevažnú časť na autách...zem je vyschnúta, na lúkach sú centimetrové praskliny úplne vážne...večer foto a info. Najhoršie úseky sme prekopali, dnes sme od rána kopali úplne nový trail, fakt nemusíte mať obavy, robíme čo je v našich silách
Ahojte, už som tu.
Čo sa týky tratí. Od Utorka sme na nohách. Tento rok musím povedať, že sme sa s úpravami vytrápili asi najviac. V skratke, boli tri zlé úseky úseky, samozrejme všetky spôsobené ťažbou :/. Bol to vjazd na náš známy Jarošov chodník, ten sme upravili, vyhrabali nový úsek cez les, všetko je pekne vyznačene, žiaden strach. Druhý úsek bol ten prvý zjazd cez les, lúku na miestnu cyklotrasu. Tam to bolo extrémne zlé, prakticky zničená zvážnica. Dali sme hlavy a sily dokopy a vykopali sme tam úplne nový ,,Srnka,,trail. Je to síce čerstvé, ale veríme že sa bude páčiť. Opäť je do detailov vyznačený. Tretí úsek, sme žial nedokázali vyriešiť. Jedna sa o kratučký úsek cez les, stred je mäkší, kraje tvrdé, je to označené tabulkou nebezpečný úsek. Nieje to žiaden armagedon, zvládnete to s prehladom. Zvyšok tratí je bez problémov zjazdný. Od Utorka sme boli v teréne, autá, štvorkolky, na pešo, verte nám, že sme robili absolútne maximum, aby boli všetky trasy čo najlepšie zjazdné. Nič už dosť rečí....nižšie zopár fotiek z poslednývh dni .
Ideme ozaj na maximum. Ak sa vyplní táto predpoveď ,vôbec by som to nevidel nejak tragicky. Fakt úprimne. Ideme do takých detailov, že napr. Dobrovoľný Hasiči, ktorý nám asistujú pri organizácii, sú pripravený ráno cestou na ich stanovištia odčerpať nebezpečné kaluže. Taktiež sme posilnili pre tento rok umývanie bicyklov, viac vody, viac hadíc, olejov, kefiek, vedier, čističov. Ako som už písal, na občerstvovačkách vás čaká prakticky kompletný servis, a v neposlednom rade, tento rok konečne máme aj sprchy k dispozícii. Počasie a ťažba dreva (aj ked sa každý rok o to maximalne snažíme), fakt nedokážeme ovplyvniť, ale verte, že tieto posledné dni ozaj padáme večer do posteli total KO. Tak sa držte, poriadne sa vyspite a fakt nechodťe k nám s nejakými veľkými obavami...vidíme sa ráno....ahojte
Ahojte. Prosím náhodou nemáte niekto požičať zajtra ráno pred pretekom na 10-15 minút nabíjací kábel na garmin fenix 5/6?
Ja už v Trenčíne a kábel som zabudol doma a hodinky skoro vybité..
Pls pomoc niekto ??
Vďaka
Ahojte. Prosím náhodou nemáte niekto požičať zajtra ráno pred pretekom na 10-15 minút nabíjací kábel na garmin fenix 5/6?
Pls pomoc niekto ??
Vďaka
Ak na to nezabudnem, nechám ho dievčatám pri registrácii...povedz im ráno, budú vedieť
Na dlhej trati su obcerstvovacky na ktorych kilometroch?
Fúha...už mi úprimne moc hlava nefunguje...poviem od oka...1.pitná cca 18km, 2.komplet cca. 40km, 3.komplet cca. 60km, 4.kompletna cca 66km. Na mapke sú vyznačené.
Potom ak nebude pršať, nenechajte sa prekvapiť, vystrašiť dronmi. Budú vás natáčať v okolí Horného Srnia, Vršatca a Ľuborče. Sem tam sa objaví aj nejaké foto...tak úsmev prosím...ale vážne...nech viete a ste na to pripravený
Na to, aky bol cely tyzden dazdivy, este aj tuto noc a rano prsalo, da sa povedat, ze trat bola polosucha. Zaludok ma neposluchal, tak som naozaj radsej zvolil Kratku trat. Prvy vyslap po luke ok, v lese uz brecka, to sa tancovalo ako hore, tak dole kopcom. Novy singletrail super, do buducna urcite zaradit opat. Zvaznicovy vyslap v pohode, uz z dialky na mna z obcerstvovacky kricali ponuku, co si dam , zial nic. Jarosov chodnik luxus, za nim zas brecka, druhy lucny vyslap, ako aj polny zjazd vyborny podklad. Start - ciel vyborne znaceny, vsade regulovcici, nenapada mi nic, co by sa dalo zlepsit. Umyl som bike, dal gulas, pivko a veselo domov.
Dakujem. O rok zas
Čo napísať...z pohladu organizátorov absolútny strop čo sa týka stresu a únavy. Šli sme ako každý rok na maximum, možno až aj za . Počasie sme nakoniec vybavili, no vďaka upršanej noci, bola účasť dá sa povedať že veľmi slabá. Možno taká malá kuriozita, na novej najdlhšej 74km trati sme mali viac organizátorov ako pretekárov . Čo už, ako som písal, počasiu nedokážeme rozkázať. Napriek tomu a napriek všetkým problémom, ktoré nás aj tento rok sprevádzali, počas chystania maratónu, vám chceme z celého srdca poďakovať. Opäť sa u nás stretla skvelá partia pretekárov a prosto...patrí vám všetkým obrovská vďaka. A možno ešte väčšia patrí každému, kto sa akokoľvek pričinil pri organizácii marátonu. Regulovčíci, Občerstvovačky, Hasiči (H.Srnie, Nemšová, Vršatec, Pruské, Iliavka a Bohunice), Policajný zbor SR...všetko šlapalo ako hodinky. Prosto...všetkým ktorý sa dnes zišli v Hornom Srní patrí našé obrovské ĎAKUJEM ... uvidíme čo bude takto o rok...ale, ale...nižšie odkazy na výsledky, foto a postupne ako každý rok aj na videa..Ahojte
Veľká vďaka organizátorom, robíte to zo srdca a je to poznať. Bolo mi ľúto, že účasť bola taká nízka, ale s tým sa ťažko dá niečo urobiť. Robte to ďalej, takéto akcie ľudia potrebujú a ja sa vždy rád vrátim. Ešte raz veľká vďaka.
Taktiež by sme aj touto formou, chceli veľmi pekne poďakovať všetkým naším sponzorom. Tento rok nás pri tej nízkej účasti doslova zachránili, aby sme neskončili v mínusových číslach. Patrí im naša obrovská vďaka. Takisto chceme oceniť absolútne výbornú spoluprácu a kominikáciu, či už s CHKO Biele Karpaty, Lesmi SR, súkromnými majiteľmi pozemkov, urbariátom, obcou Horné Srnie a mestom Nemšová. Áno ťažba na trase nám veľmi skomplikovala prípravy, žiaľ aj ked sa každý rok veľmi snažíme, nevieme to ovplyvniť...
Asi trošku s odstupom času, ale musím - na maratóne som neštartoval pretože mi to nejako situácia nedovolila a úprimne do toho ma odradilo počasie nebudem klamať... avšak sledujem celú prácu chalanov zo Sŕnia, ktorí tento maratón chystali - ročne pobehám ako tak kvantum akcií hlavne v zahraničí. Chcem však povedať a povzbudiť chalanov (a pevne dúfam... ) že ich slabá účasť pretekárov neodradí do ďalších rokov . A prečo ? No preto lebo podľa mňa to robíte ku**a dobre ! Tá 70km trať - to keď som videl čo ste nachystali až tak mi moje srdiečko zaplesalo keď som videl že po mojich rodných trasách sa vedie závod Ale nie je to len o tom - to ako ste sa vytrápili s organizáciou a so všetkým okolo či tu na mtbiker fóre, alebo na FB tak to je teda čosi ! Za mňa osobne klobúk dole a ja pevne verím, že budúci rok sa mi to konečne podarí, keďže to mám za humnami... viac takýchto akcií na okolí ! Držím Vám moc palce borci, pretože to robíte na svetovej úrovni
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Seriozne premyslam, ze by som sa prehlasil zo Strednej na Kratku trat. Ako sa to robi?
Dik.
Volal som s nimi, stačí sa hlásiť pri časomiere a zmenia trať
Čo sa týky tratí. Od Utorka sme na nohách. Tento rok musím povedať, že sme sa s úpravami vytrápili asi najviac. V skratke, boli tri zlé úseky úseky, samozrejme všetky spôsobené ťažbou :/. Bol to vjazd na náš známy Jarošov chodník, ten sme upravili, vyhrabali nový úsek cez les, všetko je pekne vyznačene, žiaden strach. Druhý úsek bol ten prvý zjazd cez les, lúku na miestnu cyklotrasu. Tam to bolo extrémne zlé, prakticky zničená zvážnica. Dali sme hlavy a sily dokopy a vykopali sme tam úplne nový ,,Srnka,,trail. Je to síce čerstvé, ale veríme že sa bude páčiť. Opäť je do detailov vyznačený. Tretí úsek, sme žial nedokázali vyriešiť. Jedna sa o kratučký úsek cez les, stred je mäkší, kraje tvrdé, je to označené tabulkou nebezpečný úsek. Nieje to žiaden armagedon, zvládnete to s prehladom. Zvyšok tratí je bez problémov zjazdný. Od Utorka sme boli v teréne, autá, štvorkolky, na pešo, verte nám, že sme robili absolútne maximum, aby boli všetky trasy čo najlepšie zjazdné. Nič už dosť rečí....nižšie zopár fotiek z poslednývh dni .
Seriozne premyslam, ze by som sa prehlasil zo Strednej na Kratku trat. Ako sa to robi?
Dik.
Dá sa ráno na prezentácii...no ja osobne by som sa radšej prehlásil zo Strednej na Dlhú
Pls pomoc niekto ??
Vďaka
Pls pomoc niekto ??
Vďaka
Ak na to nezabudnem, nechám ho dievčatám pri registrácii...povedz im ráno, budú vedieť
Fúha...už mi úprimne moc hlava nefunguje...poviem od oka...1.pitná cca 18km, 2.komplet cca. 40km, 3.komplet cca. 60km, 4.kompletna cca 66km. Na mapke sú vyznačené.
Dakujem. O rok zas
Výsledky:
https://casomierapt.com/2023/08/cyklomaraton-horne-srnie-2023-8-rocnik-vysledky/
Foto Michal Koníček
https://drive.google.com/drive/folders/1uepTmJQP2WyKGFNLO-CEd71PlEMagYxp?fbclid=IwAR1tv4oSF2w1JGURpBYBTwrUJqChqj3FAdPOQg9_fv5lnmgTDn1wUTg54Us
Foto Juraj Škvarka-dron
https://mega.nz/folder/UYYFnYJC#kR5ZSxb2OX5otZ5PDR1wyw
Foto Organizátori:
https://photos.google.com/share/AF1QipPZkLe_4hoCdBkDiE9xmGphQEvnXHjHplMxi4yjQ50AXPBvB8XTvO4WcMWbxlqizg?key=dy1DLURWdDR5dTBQT2JmMnFmSDAzdG5PemVBMzZ3
Zopár pekných fotiek z dronov od Juraj Škvarka a Adam Uherka
Dron Foto
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ďakujeme
A už čoskoro hlavne video z tohtoročného Cyklomaratónu v Hornom Srní