Prve info: Podla vyjadreni organizatorov 1.Kosickeho bike maratonu sa tento uskutocni 27.6.2009. Organizatori po dohode opustili augustovy termin (29.8.2009), ktory by kolidoval s maratonom v Banskej Bystrici. V tomto junovom termine vsak v r. 2008 bol pretek v Malinci, tak dufam ze sa dohodli a nebudu zase v jednom termine dva preteky. Ak sa termin potvrdi, tak to bude dobra priprava na Salzkammergut, kde chcem startovat na 110 km trati, kedze kosicky maraton patri na SVK medzi tie tazsie.
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 13. 10. 2023 o 21:31
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
ja len ci tak trochu nekecas...
lakko : uvidim, mam cas...
zo 17 som siel kratke len prve dve myslim(to som sa este necitil na dlhu) a horal som nedosiel koloi brzdam ale bol saom na dlhej ... a bol som aj mimo serie na preteky... nebudem sa to rozpisovat koli 1-2 pretekom ide o to ze tiez som jazdil dlhe a zrazu musim kratke ...
tiez som riesil to iste este s jednym kamosom ja mam 18 vo februari cize sme natom rovnako a tiez som chcel ist dlhe ale kedze by som bol medzi muzmi nema to az taky vyznam ... jedine to ma vyznam ak je pekna trat a dlha je jeden okruh co z CMS 2009 bude asi len horal alebo max 2-3 preteky ostatne su okruhove ...
edit: a znovu mam pocit ze kecas...
noo tak toto na to vrha trochu ine svetlo , keby to bolo tak ze 8 bude viac-kruhovych a 3 jedno-okruhove tak to mam jasne
...mohol by to niekto spocitat prosimvas ?
Počet pretekov v sérii vyhlasuje OZ CM pred začiatkom súťažného ročníka, pre rok 2009 je to 10 pretekov. Do celkového hodnotenia sa každému účastníkovi započítava 7 najlepších výsledkov.
Zmenili sa pravidlá počas priebehu série?!?!?!?!?!?!