---
zdravim vsetkych, nemate prosim niekto nejake nove info o trase,mieste konania 24 v tomto roku? dakujem
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
A svetlo z DX + celovecka v noci istila vsetko
Inak hlboko sklanam na jednotlivcami. Toto chce iny moral, dat sa na takuto sialenost. Ludku som videl v depe minimalne, stale na trati.
Ako kde? Však kopec povinností bolo, to pivo sa nevypije samo
poucenie z min roku... to sa potiahlo do 2rannej....
Vdaka teamu MTBikers Pohronie za kolektivny vykon,a nakoniec predsa obhajene 3.miesto v MIX stvoric.Bojovali sme s Los Colapsinos o 3.miesto statocne, a hoci im "odpadla" Zuzka,chalani to tocili a neprijemne sa priblizovali .Rano sme mali este naskok 15min.,ale postupne stahovali na 6min. cca o 10hod.V teame zavladla mierna "panika",zasadla bojova porada,zmena planu....nasadili sme Kaja "nase zeliezko v ohni" a nakoniec zaverecny naskok.. 15 min
Samozrejme nas suboj je len omrvinka z toho,co predviedla Divina s Chevroletom
http://www.mtbpohronie.eu/galeacuterie---ostatneacute.html
a ja som prve dva kola cez depo makal jak na trati, fucal som jak divy az tak ze ma ludia zo stanov hecovali. potom som odpozoroval ze vsetci si tam orazaju a uz som sa tade len motkal a setril sily na dalsie kolo
Aj cez depo sa dupe. Když ztratíš v depu pokaždé půl minuty, tak je to za 24 hodin skoro na 1 kolo. Pravda je, že ta lúka v depe do kopca bol hotový mordor.
Sranda a mne ukazal zapis az pri 4roch kolach maximalku 61.2 a to som dupal aj dole kopcom co to dalo ale viac neslo
Depo bolo fakt na moral
aa teba som videl 3x na trati
Na konci zjazdu v lese som mal cez deň 45 a v noci 40 maximálky.
No a potom o 3:50 malé diviačence za posledným kobercom. Starej ale nikde.
Dĺžka na mape sa nikdy nerovná dĺžke v realite. Alebo si myslíš, že som si naschvál predlžoval trať, hmm?
Roota som zaregistroval zo 2 razy, ako prefrcal okolo nasho stojiska.