Vsetci ste pozvany
posledný komentár: 30. 12. 2022 o 11:12
posledný komentár: 3. 6. 2016 o 21:57
posledný komentár: 30. 8. 2015 o 22:29
posledný komentár: 30. 12. 2022 o 11:12
posledný komentár: 3. 6. 2016 o 21:57
posledný komentár: 30. 8. 2015 o 22:29
dik
A urobte nieco s tou Vasou strankou, ved sa tam neda zorientovat!
dik
A urobte nieco s tou Vasou strankou, ved sa tam neda zorientovat!
Cavo vysledky sa objavia na nasej satranke predpokladam ze do par dni a je mozne ze budu aj na www.videocom.sk
Co sa tyka stranky oznamim tvoj nazor adminovi...
fotogaleria bude na nasej stranke www.cyklo-pozitiv.sk do niekolkych dni
Rad by som sa spytal, ci ste niekto neodfotil nahodou vysledkovu listinu, lebo v tom dazdi som sa zabudol kuknut
Inak super pretek...
Rad by som sa spytal, ci ste niekto neodfotil nahodou vysledkovu listinu, lebo v tom dazdi som sa zabudol kuknut
Inak super pretek...
dik za pochvalu, sme radi ze sa Vam pacilo. Co sa tyka pocasia tak sme mali zaplatene slnko bohuzial len do 15.00. Co uz... A co sa tyka vysledkovych listin objavia sa za niekolko dni na klubovej stranke aj s fotogaleriou....
ako skoncil ten chlapik co spadol na hrebeni?
ako skoncil ten chlapik co spadol na hrebeni?
Este raz diky za chvalu a ten chalan co spadol ma udajne zlomenu klucnu kost a vyklbene rameno. Chcel by som touto cestou podakovat vsetkym nasim ludom, ktory pomahali pri zachrannej operacii aj dvom pretekarom ktory sa vzdali pretekov,oni vedia o kom je rec a chcel by som napriklad aj "podakovat" tym trom ci styrom pretekarom, ktory okolo zraneneho bez akehokolvek zaujmu prefrcali a danu situaciu neoznamili ani na nasledujucej kontrole, ktora bola asi desat minut od tial....
Ten odkaz nefunguje pretoze ste dam dali ciarku na koniec
No jo, typicka Slovenska mentalita. Zaskodit kde to len ide...
posli mi mail poslem ti cosi. A na otazku ci pribudne tak pribudne len sa fotky pripravuju a triedia lebo sme mali asi 20 fotografov a je toho moc...