---
FATRAN tento rok bude úplne v novom šate a to nie len zmenou miesta ale aj zmenou trati. Štart FATRANU sa presunie po 4-roch rokoch do Rajeckých Teplíc. Vzhľadom na extrémne výdatnú zimu ešte dolaďujeme jednotlivé trasy do finálnej podoby nakoľko sme sa stretli administratívnymi problémami okolo povolení na jednotlivých hlavne nových úsekoch. Do 25.4. by malo byť všetko úplne jasné a trate oficiálne spustené pre verejnosť.
Veríme že budete trpezliví a doprajte nám ešte chvíľku na finále. Určite musíme urobiť všetko hlavne pre bezpečnosť pretekárov.
Štart v Rajeckých Tepliciach bude z námestia pred Mestským úradom a to platí pre maratón trať LAPIERRE a polmaratón trať INTERSPORT a najkratšia trať s názvom FESTINA bude štartovať od kúpaliska LAURA kde bude aj cieľ všetkých tartí ako aj celé zázemie pretekov vrátane pretekov pre najmenších bikerov na bikoch či odrážadlach.
S pozdravom Terry a CYKLOPOZITÍV TEAM
Všetky informácie nájdete na http://www.cyklopozitiv.sk
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 30. 5. 2017 o 14:07
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
posledný komentár: 12. 9. 2016 o 9:49
posledný komentár: 12. 8. 2015 o 10:18
posledný komentár: 10. 10. 2013 o 9:04
posledný komentár: 16. 7. 2012 o 19:52
???
Na inom mieste je zase napísané...
"Cyklista, ktorý je držiteľom licencie SZC alebo inej zahraničnej licencie sa pri prihlasovaní na pretek, ktorý je zároveň súčasťou Majstrovstiev Slovenska alebo Slovenského pohára, musí rozhodnúť, či bude v danom preteku súťažiť v kategórii SP (ELITE, ELITE ŽENY, JUNIORI, JUNIORKY), alebo v niektorej z otvorených kategórií daného podujatia."
Prosím o vysvetlenie
takto": raj.tep-kunerad -kam.poruba -durcina-baba-raj.lesna vleky-sedlo pod uplazom-uplaz-v zjazde porubskou odbocka a kratky "grcacik" na jeleni okruh mierny stupak -zjazd pod horu-kunerad 56km ide stranske-raj teplice....
93km pokracuju doprava popod horu - turska dol.-starsia trat fatranu - anakonda -visnove-stranske -raj. tep.
skicool spravne?
inak pod mapami na stranke cyklopozitivu su odkazy na bikemap a garmin kde to je namapovane na vyskovy profil...
no tak som i to nastudoval.... mame sa na co tesit
???
Na inom mieste je zase napísané...
"Cyklista, ktorý je držiteľom licencie SZC alebo inej zahraničnej licencie sa pri prihlasovaní na pretek, ktorý je zároveň súčasťou Majstrovstiev Slovenska alebo Slovenského pohára, musí rozhodnúť, či bude v danom preteku súťažiť v kategórii SP (ELITE, ELITE ŽENY, JUNIORI, JUNIORKY), alebo v niektorej z otvorených kategórií daného podujatia."
Prosím o vysvetlenie
Tá druhá varianta bude odstránená nakoľko sme dostali usmernenie z SZC.Takže A je správne.Ďakujem za upozornenie
Terry
Poznámka:
Pre cyklopozitívnych: Nikde sa nejde po Martinských holiach ako to máte v popise trate dlhej a strednej...
tiez som to riesil,po telefonate na SZC mi pan Pavol Miazdra ,autor SÚŤAŽNÝ PORIADOK MTB 2012 – XCM klikni na http://cyklistikaszc.sk/data/download/119/mtb-xcm-sutazny-poriadok-2012.pdf povedal ze to nemaju dotiahnute do konca ,ale ked sa chcem zucastnit na MSR MTB XCM 2012 musim mat licenciu -povedzme aj master ,nemusi byt Elite ALE pri prezentacii sa mam registrovat v kategorii ELITE ,aby som bol zapocitany do vysledkovej listiny majtrovstiev slov.rep.Cize podstatne je mat licenciu-akukolvek a zaregistrovat sa na pretek v ELITE ,ci mas 18 alebo 80 rokov tak budes klasifikovana-y v ELITE.,tak som ho pochopil.
Vlado
Hmm, ta posledna by chcela posunut blizsie k 57km obc., neviem aki a kolki borci pojdu na dlhej, ale ja ako sedy priemer ten rozdiel 24km tipujem v hentom profile na skoro 2hodiny, to budu suchoty...
ozaj,je nejaky casovy limit na trate?
Dúfam že nie.
Ja vidím kedy bola platba uskutočnená, takže ak zaplatíš do 26.5. mne to príde 28-29.5 a stačí 13€
ďakujem za odpoveď
ďakujem za odpoveď
Nieje za čo, som tu pre občanov 25 hodín denne, keď skôr vstanem...