este nikdy som na maratone nebol a uz by som chcel
myslite ze je dema HORAL vhodny na zaciatok ked mam v lese vecsinou priemernu rychlost 16 na trase pezinska baba a spet s bieleho kriza v bratislave.
Na stareho chlapa 43 rokov - 43 km - 2:25 - pol cesty v dazdi a potom mokre korene - semisliky ( alfa omega ) - moze byt alebo mam viac trenovat? Alebo ma radsej len fotit?
P.S. Pre autorov trate - Chalani, tu zaverecnu pasaz s tym poslednym stupanim a strikovanim medzi stromami, tak to Vam dufam zrataju vsetci cyklisti - sa take veci uz nam starsim nerobia, sa clovek tesi ze je 100 m od cesty z ktorej startoval, a bac ho este najtazsi usek pred sebou, no dik, sak uvidite, sak Vam to spocitaju ...
Znacenie - no na tej trave tie sipky uz dnes vyhasli, no a niekde som nadaval, na jaku chmaru davaju tie malicke farebne packy na kamene sak to skoro ani neni vidno, no a niekde som sa modlil, ze uz by som rad videl aspon taku malu packu ...
Jaj dijck ved ty si ta zlomena haksna. Sa Ti nedivim, ze xces aby prsalo...
Rychlo sa vyzdrav, aby si tu nepisal take hovadiny.
JJ, zlomena, od pondelka mam dolu sadru. A v sobotu startujem. Len mam rad dazd. : ))
Tak to na tomto fóre sú iní chlapi. Ja sa chystám na celoživotný výkon a dachto ide s rukou ešte bielou od gypsu.
Dnes dom začal zvažovať alternetívu lejzi kvôli mokrote, ale tak to vyzerá, že lejzi u Vás jazdia len babičky a decká a občas pn-kári.
Dijck, len dufam, ze ti nezmoknu filmy, rad by som sa nasiel na nejakej fotke so startovym cislom 1 (aspon take mam na prihlaske, dufam, ze si to organizatori nerozmyslia a nepridelia jednotku nejakemu adeptovi na vitazstvo)
Dnes dom začal zvažovať alternetívu lejzi kvôli mokrote, ale tak to vyzerá, že lejzi u Vás jazdia len babičky a decká a občas pn-kári.
doost dobreee
inak DRSONI, este v piatok budeme schopni komunikacie, na rozdiel od soboty, mohli by sme sa scuknut v piatok podvecer na koncerte po prezentacii v Kolibe, mna spoznate podla celoodpruzeneho kociku s dcerou
doost dobreee
inak DRSONI, este v piatok budeme schopni komunikacie, na rozdiel od soboty, mohli by sme sa scuknut v piatok podvecer na koncerte po prezentacii v Kolibe, mna spoznate podla celoodpruzeneho kociku s dcerou
mna spoznate podla toho ze tam nebudem: ), ideme s persingom a mirom rano, kedze to mame relativne blizko.
inak DRSONI, este v piatok budeme schopni komunikacie, na rozdiel od soboty, mohli by sme sa scuknut v piatok podvecer na koncerte po prezentacii v Kolibe, mna spoznate podla celoodpruzeneho kociku s dcerou Wink
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
len nech neprsi, aby bolo koho a hlavne cim fotit, co ked ti zatecie do optiky???
Ze ti huba nezdrevenie
si sa s koňom zrazil, alebo neštartuješ na horale?
Na stareho chlapa 43 rokov - 43 km - 2:25 - pol cesty v dazdi a potom mokre korene - semisliky ( alfa omega ) - moze byt alebo mam viac trenovat? Alebo ma radsej len fotit?
P.S. Pre autorov trate - Chalani, tu zaverecnu pasaz s tym poslednym stupanim a strikovanim medzi stromami, tak to Vam dufam zrataju vsetci cyklisti - sa take veci uz nam starsim nerobia, sa clovek tesi ze je 100 m od cesty z ktorej startoval, a bac ho este najtazsi usek pred sebou, no dik, sak uvidite, sak Vam to spocitaju ...
Znacenie - no na tej trave tie sipky uz dnes vyhasli, no a niekde som nadaval, na jaku chmaru davaju tie malicke farebne packy na kamene sak to skoro ani neni vidno, no a niekde som sa modlil, ze uz by som rad videl aspon taku malu packu ...
Oco
ale zjazdy uz nebudu ten vietor vo vlasoch ako minuly rok ...
Djick tak ma dufam aspon ze poriadne sfotis. Ak ma rozpoznas v tom zastupe prasiat
JJ, zlomena, od pondelka mam dolu sadru. A v sobotu startujem. Len mam rad dazd. : ))
Tak to na tomto fóre sú iní chlapi. Ja sa chystám na celoživotný výkon a dachto ide s rukou ešte bielou od gypsu.
doost dobreee
www.bike-adventure.cz
doost dobreee
mna spoznate podla toho ze tam nebudem: ), ideme s persingom a mirom rano, kedze to mame relativne blizko.
PS: Dufam, ze aspon zajtra zaprsi: )
Ok. Budem hľadať kočiar. Ešte napíš farbu.
prsi, stale prsi a vyzera to tak ze este chvilu poprsi
taka mensia burka - sem tam krupky
trasu navrhujem v sobotu rano presprejovat
ja pojdem len S
viem ju naspamäť
pozriem vonku - este stale prsi
Neprelozime horala do BA? ... tu este neprsalo vobec aj dnes tu cely den svieti slniecko ....